MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto

Taika Alanumero 419

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.

 

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan. Soita minulle saman tien niin olen avuksesi.

 

Suositukset

19/19
 
Pekka Heikkilä
10.12.2018 19:29:00
Olen elämässäni pariin otteeseen saanut kokea voimia, jotka korjaavat hauraan ihmisen takaisin eläviin kuuluvaksi. Vakavassa tilanteessa kauempana oleva voima, myyttiset tiedot / taidot parantaja Taikan kautta muutaman vuorokauden kuluessa teki kohdallani mahdolliseksi Onnen ja terveyden huikeat tuntemukset; tämä nyt ihan näiltä päiviltä. Kiitos Taika!
 
Marita
2.12.2018 21:52:56
Taika, olipa ihana herätä aamulla ilman pahoinvointia ja vatsakipua. Keskustelimme pääsääntöisesti muista asioista, mutta näköjään kylkiäisenä tuli parantavaa energiaa myöskin mainitsemiini vaivoihin, joten erittäin suuri kiitos sinulle siitä mitä teit. Näet asiat tarkasti ja olet erittäin hyvä työssäsi. Kiitos ja ihanaa joulun odotusta sinulle.
 
Eija
20.11.2018 22:28:09
Kiitos Taika<3 Todella ihana keskustella Hänen kanssaan, helppoa ja keskusteluista saa paljon apua ja voimia!!!! Suosittelen kovasti sydämellistä Taikaa<3
 
Nina
5.11.2018 9:36:15
Ihanainen Taika! Kiitos avusta ja tulkinnasta
 
Anne
30.10.2018 9:24:53
Kiitos Taika autoit minua,selvensi ja avarsi asioita.sain apua jatkaa ja katson eteenpäin valoisammin.soitan uudelleenkin.
 
Helena
11.10.2018 22:42:14
Kiitos Taika parantavasta energiasta, jota annoit minulle. Kivut pysyivät pois muutaman päivän mutta palasivat taas. Oli kuitenkin helpottavaa tuntea miltä tuntuu kivuton olo. Suosittelen lämpimästi Taikan hoitoja ja keskusteluja kaikille. Hän on positiivinen, ystävällinen ja auttavainen ihminen. Kiitos Taika.
 
Nina
24.9.2018 11:29:33
Taikalla on valtavat taidot ja voimat käytössään – niistä tulin tietoiseksi vasta, kun jokin aika sitten pyysin häneltä apua vuosien varrella asteittain hankaloituneeseen elämäntilanteeseeni. Tallaisen syvällisen ja perusteellisen korjauksen aikaansaaminen vaati mielestäni kunnollista investointia uuteen tulevaisuuteen, joten kyllä ehdottomasti kannatti kuvata tilannetta Taikalle minuutteja laskematta, sillä tulokset ovat olleet todella merkittäviä. Vilpittömästi suosittelen Taikaa ja kiitän häntä tässä vielä kerran itseni ja koko perheeni puolesta, sillä nyt lähestymässä oleva talvikin on jo täynnä valoa.
 
Kuutar
19.9.2018 9:44:56
Halusin kiittää sinua Taika avustasi, kun avasit minulle vaikeaa ja monitahoista asiaa. Tilanne oli jatkunut pitkään vaikeana, asia ei oikein miltään puolelta katsottuna näyttänyt ratkeavan hyvin. Kumminkin siihen tuli yllätävä positiivinen muutos. Sellainen muutos jonka järki selitti, mutta sydän ei. Tämä suuri kysymys siis vaivasi, mitä oli tapahtunut ja miksi näin nyt on. Keskustelin asiasta Taikan kanssa ja kyllä löysin ja sain vastauksen häneltä juuri sen mitä tavallaan pelkäsin, mutta kuultuani sen myös häneltä helpotuin valtavasti. Asioita joita ei voi noin vain ulkopuolinen henkilö tietää Taika on mielestäni kyllä vahva näkijä. Minulle oli tärkeää löytää asiaan sydämen balanssi juuri siksi että pystyn käsittelemään asiaa oikein jatkossa, niin että järki ja sydän kulkee samaan suuntaan. Olen soittanut Taikalle aiemminkin, voin sanoa että hän pystyy auttamaan, kultaisella sydämellä. Suoraan ja rehellisesti. Ja tiedän että hän pystyy auttamaan ehkä enemmänkin mitä odotammekaan.
 
Tiina K
28.8.2018 23:04:01
Taikan hoidot ovat ihmeitä!!! Poikani yski ja yski, käytin 3:lla eri lääkärillä. Yskänlääkettä määrättiin, auttoi hieman, mutta alkoi aina uudestaan. Tämä joka kevät. Sanottiin että allergiaa. Pyysin hoitoa Taikalta; poika valitti huonoa ola ja lopulta oksensi hirveän määrän pelkkää limaa. Pelästyin toden teolla. Sen jälkeen ei ole yskinyt. Pojalla oli myös valkopälvi, lääkärit sanoi että tähän ei vaan auta mikään. Nyt kesän jälkeen iho täysin NORMAALI!!!! KIITOS TAIKA <3
 
Tiina
19.8.2018 23:48:27
Todella positiivinen asiantuntija. Iloinen energisoiva ja sain vastaukset kysymyksiini
 
Kirsi
14.8.2018 11:12:04
Taika on kuin paras ystävä, henkinen tuki ja turva elämän koukeroissa, luotettava ja ihana ihminen. Näkee asiat ja tilanteen hyvin, positiivinen, mutta realistinen näkökulma asioihin. Ehdottomasti soitan hänelle usein jatkossakin.
 
paula
6.8.2018 11:21:45
Sain tänään paljon vahvistusta ja selvennystä omille ajatuksilleni . Sain tietää entisistä elämistäni, mutta tämä nykyinen nousi tärkeämpänä hänelle ja syystä☺ Taika sen tietää❤ enkä itkulta välttynyt , niin ihanasti hän minusta kertoi. Kiitos paljon. Tästä on hyvä jatkaa
 
Tiina
7.7.2018 7:25:34
Olen soittanut Taikalle useasti. Pahan ihottuman hoitoon ja perheelleni. Lomamatkamme Taika pelasti kun poikamme sairastui kovaan kuumeeseen. Kun hoito alkoi, sanoi poikani että tuntuu kuin jokin pistäisi käteen ja sattuu paljon. Kohta helpotti ja poika nukahti. Kuin taikaiskusta kuume oli tiessään ja lomamme pelastui! Hevostani Taika on hoitanut myös ja hevoseni muuttui, kivut lähti ja hätäinen, pelkos hevonen on rohkeampi, tulee höristen luokseni ja turvallaan "hoitaa" minua. Taikasta on tullut minulle kaikkien ongelmien hoitaja, perheeni, eläimeni. Työasiatkin on muuttumassa. Kiitos, kiitos, kiitos <3
 
Eeva
5.7.2018 13:39:55
Taikan hoidot ovat auttaneet minua eteenpäin elämässäni. Hoitojen kautta olen aina saanut apua ja tukea vaikeissa elämäntilanteissa. Taika on sydämellinen ja lämminhenkinen auttaja, selkeä sanainen ja todella empaattinen. Kaunis kiitos, että olet olemassa ihana Taika<3<3<3 Suosittelen lämpimästi.
 
aki vanha-viitakoski
5.7.2018 13:39:07
kiitos taikalle
 
Jatta
3.7.2018 1:00:23
Suosittelen lämmöllä Taikaa kaikille joilla on pikkasenkin vaikeuksia tai pitäisi saada varmistusta ja ratkaisuaja asioihin. Itse olen soittanut Taikalle jo muutaman kerran ja voin sanoa , että en olisi selvinnyt ilman hänen apuaan. Hän on erittäin lämmin ihminen, myötä elää ja vahvistaa, antaen paljon voimaa ja energiaa eteenpäin. Enkelit ovat läsnä ja mukana elämässä kuljettaen ja ohjaten turvaa antaen. Kiitos Taika olet valoni <3
 
Hellu
3.7.2018 0:59:58
Ihana Taika, erittäin rakkaaksi minulle tullut. Valon säteeni ahdingoissa, turva satamani elämän myrskyissä, tien viittani sekasorrossa. Rakastan sinua aina!!
 
Savo/Karjalainen
3.7.2018 0:18:33
Kiitos Taika ! Ihana tunne jäi keskustelustamme ja osasit hyvin nähdä minun asioihini ja antaa neuvoja tulevaan kiitos,kiitos,kiitos! Soitan toistekin jos tarvitsen apua.
 
Riina
23.4.2018 11:18:09
Taika on nähnyt minulle asioita todella hyvin tähän hetkeen ja eteen päin sekä auttanut tuomaan hyvän mielen takaisin. Kiitos kiitos kiitos <3 <3 <3 Suosittelen lämmöllä.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus