MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Raisa Kaukoparannus Asiantuntija Astrologia Chakrat Numerologia Heiluri Kortit Kirousten poisto

Raisa Alanumero 454

Kokenut kaukoparantaja, astrologi, selvänäkijä ja valkoinen shamaani parantaja. Raisa kanavoi voimakasta kaukoparannusta, poistaa pahat silmät ja kiroukset, ja tekee sinulle suojauksia enkelikortit apunaan. Hoitaa myös eläimiä ja sielunkumppani ja kaksoisliekki suhteita. Häneltä saat hyviä vinkkejä myös terveyteen, kauneuteen ja lisäravinteisiin.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 26 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Edesmenneet rakkaat, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Astrologia, Chakrat, Numerologia, Heiluri, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Kiinnostuin jo hyvin nuorena astrologiasta. Sitä pystyy hyödyntämään hyvin laajasti, mitkä ovat tämän elämän vahvuudet ja haasteet ja mikä on sen hetken ajanlaatu. Olen Reiki Master ja saanut myös synnyinlahjaksi parantajan lahjat. Kanavoin voimakasta kaukoparannusta. Teen myös suojauksia ja enkelit ovat voimakkaasti läsnä hoidoissani. Käytän hoidoissa myös kristalleja ja kiviä. Puhdistan negatiivisia energioita energiakentästä ja teen kodinpuhdistuksia. Poistan myös pahat silmät, kiroukset, voodoo ja poison kiroukset. Voin myös aktivoida Rainbow Reiki Marayana Sayi® 20 minuutin kvanttivalokylvyn hoitovedellä. Olen selvännäkijä ja teen myös tarot- ja enkelikortti tulkintoja. Minulta saat myös vinkit terveyteen, kauneuteen ja lisäravinteisiin. Hoidan myös eläimiä. Opetan manifestointia ja vetovoimanlakia. Osaan myös auttaa sielunkumppanuus ja kaksoisliekki suhde asioissa.

Motto: Ole se energia, mitä haluat vastaanottaa.

Soita rohkeasti, autan sinua saamaan virtaa ja selkeyttä päivääsi positiivisella asenteella.

 

Suositukset

5/17  - Kaikki suositukset
 
Elise
2.10.2020 9:11:53
Kiitos Raisa,soitin 28.9 sain energiaa tunsin sen palleassa ja jaloissani voimallisena,sain vahvistuksen uneen jonka näin ja muihin kysymiini asiohin,tarvitsin energiaa ja sain voimaanniuttavaa energiaa,nyt on helpompi mennä eteenpäin. Soitan varmasti vielä Raisalle.
 
Tarja
20.9.2020 22:17:48
Kiitos! Raisa! Sait aikaan minulle niin taivaallisen olon! Olet niin Voimauttava Enkelien kanssa! Kyynelieni kanssa tunnen Voimasi! Siunausta Sinulle! KIITOS!
 
Tuula
18.9.2020 9:11:36
Kiitos Raisa! Nukuin viime yönä todella hyvin! En edes muista milloin niin olisi tapahtunut. Olin aamulla tod iloinen. Kiitos, kiitos kokonaisvaltaisesti
 
Tarja
30.8.2020 21:23:51
Raisa! Kiitos olen Kiitollinen Sinulle! Olen saanut Ihanan Hyvän Olon ! Siunausta Sinulle Arvokkaaseen Työhösi Auttaessasi meitä poloisia!
 
Tarja
16.8.2020 22:23:37
KIITOS! Raisa Hyvästä Lämpöisestä Energiasta ,jota Rakkaudellasi Ohjasit jälleen! Olet Todellinen Parantaja Auttaja! Siunausta ja Kaikkea Hyvää Sinulle!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus