MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Päivi Alanen Kaukoparannus Asiantuntija Kortit

Päivi Alanen Alanumero 447

Synnynnäinen meedio, näkijä, parantaja. Päivi Alanen pystyy lukemaan ihmisten aurasta mahdolliset sairaudet ja kehon energeettisen tilan, hän näkee myös entisten elämien vaikutukset.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 17 vuotta
Kyvyt Kaukoparannus, Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Edesmenneet rakkaat, Terveys
Välineet Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen synnynnäinen meedio ja selvänäkijä, energian välittäjä, parantaja ja kaukoparantaja. Selvänäkemisen lahjaani käytän katsoessani asioitasi ja vastatessani kysymyksiisi. Vastaukset tuodaan minulle usein kuvina, mutta myös sanoina tai symboleina. Selvänäköä käytän myös hoidoissa ja parantamisessa, pystyn lukemaan ihmisten aurasta mahdolliset sairaudet ja kehon energeettisen tilan, näen myös entisten elämien vaikutukset. Ohjaan myös regressiomatkoja entisiin elämiin.

Tulkinnoissani käytän usein apuna tarot-kortteja, koska niiden välityksellä näen kysyttävän asian laajemmassa muodossa ja asiat jotka vaikuttavat käsillä olevaan tilanteeseen.

Autan sinua löytämään ratkaisuja kysymiisi asioihin, kuuntelen ja opastan, henkimaailman viestit välitän sellaisina kuin ne minulle kerrotaan ja näytetään. Meediona otan yhteyden henkimaailmaan ja sinun edesmenneisiin läheisiisi, viestit jotka sieltä tulevat kerrotaan yleensä suurella rakkaudella ja ilolla, ne ovat lohduttavia ja tuovat usein opastusta arjen asioihin. 

 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus