MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jussi Kaukoparannus Asiantuntija Chakrat Kirousten poisto

Jussi Alanumero 416

Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. kehon energiatason, värähtelyn sekä negatiiviset energiat. Toiveesi mukaan hän korjaa mahdolliset ongelmat ja tekee sinulle myös energiatankkauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 29 vuotta
Kyvyt Kaukoparannus, Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus
Erikoisala Henkinen kehitys, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Chakrat, Kirousten poisto
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Tervehdys hyvät ystävät,

Olen kokenut HENKINEN AUTTAJA ja PARANTAJA. Kaikkien elävien olentojen perustana on tietoisuuden värähtely, me värähtelemme energiaa eri taajuuksilla. Energialla on erittäin suuri merkitys meidän henkiseen, fyysiseen hyvinvointiimme myös ihmissuhteisiin.

Olen korkean värähtelytaajuuden omaava kaukoparantaja ja energian välittäjä, pystyn mittaamaan aurastasi; tunnekehon laajuuden, chakrojen toimintakyvyn, kehon energiatason ja värähtelyn, sekä negatiiviset energiat esim. energiavarkaat, kiroukset ja pahat silmät. Tämän jälkeen korjaan mahdolliset ongelmat ja lopuksi teen energiatankkauksen lähettämällä parantavaa pyyteettömän rakkauden energiaa.

Jos tunnet väsymystä, uupumusta, kipuja tai elämä tuntuu muuten raskaalta, niin autan sinua mielelläni.

 

JUSSI

 

Suositukset

5/39  - Kaikki suositukset
 
Heli
2.2.2020 20:44:54
Kaunis kiitos Jussi Sinulle.. Poistit demonin koko talosta, joka söi energiani ihan täysin.. Maadotit ja avasit chakrani ja poistit kipuni.. Ihan uskomatonta. Puhelun jälkeen nukuin 2 tuntia,ja kun heräsin oli olo niin ihanan kevyt. Ihan niinkuin painoa olisi pudonnut 10 kiloa kropasta. Olo mitä ihanin pitkästä aikaa.. Energinen hyvä olo ja mieli.. Suosittelen lämpimästi.
 
Mirjam Hakulinen
26.1.2020 12:12:31
ISO KIITOS kaukoparantaja JUSSILLE! Jussilla on kyky auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, kun ihminen tarvitsee oikeasti apua. Hän auttaa ihmistä pyyteettömästi! Jussin parantava hoito, joka on heti tunnistettavaa ja voimat alkaa palautua jo puhelunaikana. Suosittelen Jussille soittamista, jos tunnistat taustassa mainittuja tuntemuksia tai ääni ei ole kunnossa ym. Jussilla on kyky hoitaa ihmisenkeho kokonaisvaltaisesti. Tämän voimaannuttavan/parantuneen kokemukseni haluan jakaa palautteen lukijoille. tausta: Olen ollut tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ajatellevat toisesta ihmistä pahaa/ vihaavat kohdettaan. Nämä pahoinvoivat kanssaihmiset ovat tietämättäni lähettäneet minulle pahoja energioitansa. Tästä seurauksena aloin tuntea voimattomuutta/voimakasta väsymystä/uupumusta ns. puhti poissa arjen touhuamisesta. Soitettuani monille muille selvänäkijälle/kaukoparantajille en ole saanut apua. MIRJAM
 
Merita
23.1.2020 8:47:40
Miljoona kiitosta Jussi puhdistuksesta ja energiahoidosta. Kiitos!
 
Tuulia Pirttijärvi
19.1.2020 15:45:04
Kiitos sinulle,olin todella positiivisesti yllättynyt sinun ns.taidoistasi,suosittelen lämpimästi sinulle soittoa.Tulisin mielelläni ns.vastaanotollesi,mutta se tuskin on mahdollista.Kiitos
 
Jenna
15.1.2020 10:28:22
Kiitos voimallisesta hoidosta! Täydellisesti tiesit mihin apua tarvin. Olo helpottui huomattavasti. Lämpimästi suosittelen Jussia!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus