MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jussi Kaukoparannus Asiantuntija Chakrat Kirousten poisto

Jussi Alanumero 416

Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. kehon energiatason, värähtelyn sekä negatiiviset energiat. Toiveesi mukaan hän korjaa mahdolliset ongelmat ja tekee sinulle myös energiatankkauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 29 vuotta
Kyvyt Kaukoparannus, Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus
Erikoisala Henkinen kehitys, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Chakrat, Kirousten poisto
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Tervehdys hyvät ystävät,

Olen kokenut HENKINEN AUTTAJA ja PARANTAJA. Kaikkien elävien olentojen perustana on tietoisuuden värähtely, me värähtelemme energiaa eri taajuuksilla. Energialla on erittäin suuri merkitys meidän henkiseen, fyysiseen hyvinvointiimme myös ihmissuhteisiin.

Olen korkean värähtelytaajuuden omaava kaukoparantaja ja energian välittäjä, pystyn mittaamaan aurastasi; tunnekehon laajuuden, chakrojen toimintakyvyn, kehon energiatason ja värähtelyn, sekä negatiiviset energiat esim. energiavarkaat, kiroukset ja pahat silmät. Tämän jälkeen korjaan mahdolliset ongelmat ja lopuksi teen energiatankkauksen lähettämällä parantavaa pyyteettömän rakkauden energiaa.

Jos tunnet väsymystä, uupumusta, kipuja tai elämä tuntuu muuten raskaalta, niin autan sinua mielelläni.

 

JUSSI

 

Suositukset

5/83  - Kaikki suositukset
 
Soittaja
9.11.2020 23:18:37
Lämmin kiitos Jussi ja auttajat! Soittoa seuraavana päivänä oli pitkään vaivannut kantapääkipu poissa aivan kuin ihme olisi tapahtunut. Demonit häädettiin kehostani, juurichakra avattiin ja tuli rauhallinen ja voimaantunut olo. Äidin talosta ohjattiin valoon päin henki joka on pyörinyt siellä kauan. Olen niin kiitollinen!
 
Pirjo
5.11.2020 9:00:23
Kiitos kiitos kiitos! Rohkaistuin soittamaan, ja kannatti! Demonit ajettiin pois, jalkapohjia kihelmöi ja nilkkoja lämmittää.
 
Leena
26.10.2020 10:25:09
Huippua kiitos kiitos kiitos sinun kautta poikani korvakipu parani samoin aikasemmin itselläni ollut korvakipu. En olisi uskonut näin tapahtuvan, mutta näin kävi.
 
Samiira A.
26.10.2020 10:24:21
Asiantunteva. Hääti useat demonit ja alhaiset energiat kehostani. Tunsin tämän kaiken, oloni keveni ja puhdistui, hyvä olotila. Suosittelen
 
arjamii
24.10.2020 10:42:20
Minä niin tykkäsin Jussin tyylistä. Reippaasti asiaan ja koko ajan työn touhussa tekemässä juuri sitä, mitä soittaja salaisesti haluaa. Kartoitusta ja parannusta ja tasapainotusta ja siunausta eli kaikkea hyvää. Jussi! Tämä ei jää tähän. Postimieheltä soittoa odotellessa :)
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus