MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jussi Kaukoparannus Asiantuntija Chakrat Kirousten poisto

Jussi Alanumero 416

Kokenut henkinen auttaja ja parantaja. Jussi pystyy mittaamaan aurastasi mm. kehon energiatason, värähtelyn sekä negatiiviset energiat. Toiveesi mukaan hän korjaa mahdolliset ongelmat ja tekee sinulle myös energiatankkauksen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 29 vuotta
Kyvyt Kaukoparannus, Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus
Erikoisala Henkinen kehitys, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Chakrat, Kirousten poisto
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Tervehdys hyvät ystävät,

Olen kokenut HENKINEN AUTTAJA ja PARANTAJA. Kaikkien elävien olentojen perustana on tietoisuuden värähtely, me värähtelemme energiaa eri taajuuksilla. Energialla on erittäin suuri merkitys meidän henkiseen, fyysiseen hyvinvointiimme myös ihmissuhteisiin.

Olen korkean värähtelytaajuuden omaava kaukoparantaja ja energian välittäjä, pystyn mittaamaan aurastasi; tunnekehon laajuuden, chakrojen toimintakyvyn, kehon energiatason ja värähtelyn, sekä negatiiviset energiat esim. energiavarkaat, kiroukset ja pahat silmät. Tämän jälkeen korjaan mahdolliset ongelmat ja lopuksi teen energiatankkauksen lähettämällä parantavaa pyyteettömän rakkauden energiaa.

Jos tunnet väsymystä, uupumusta, kipuja tai elämä tuntuu muuten raskaalta, niin autan sinua mielelläni.

 

JUSSI

 

Suositukset

5/73  - Kaikki suositukset
 
Arja
18.9.2020 9:11:43
Kiitos ❤️
 
Kyllikki
12.9.2020 23:04:29
Hei Jussi, rakkautta ja Jumalan siunausta sinulle. Autoit meitä kaikkia. Mieskin on kuin enkeli. Meillä on tarkoituksella kaikilla vain rajalliset kyvyt. Meitä kaikkia tarvitaan. Yhdessä me muodostamme kokonaisuuden.
 
Krista
10.9.2020 20:52:03
Moikka Jussi! Soitin kun minun olkapää oli kipeä. Puhdistat minun sakran ja minun kehon sekä poistit kiroukset. Lähetit myös minulle rakkautta ja terveyttä, myös minun perheelle. Ihmiset jotka kiusaa minua, lähetit heille rakkautta. Sen jälkeen minun olkapää on ollut parempi. Kiitos paljon!
 
Ilkka Mikael
10.9.2020 20:48:52
Poistit kokonaista kuusi "jarrumiestä" puntistani roikkumasta. Maadoitit ja puhdistit kipukohtia täsmätyönä vielä erikseen. Kartoitti värähtelytasoni ja kerroit niiden taustat. Nostit ja tasasit niitä siellä missä oli tarvetta. Annoit hyviä neuvoja akuuteissa kysymyksissä käytännön ihan tasolle asti. Eikä ollut ensimmäinen kerta. Eikä viimeinen. Kiitos taas Jussi!
 
16 kirousta ja demonia poissa :)
30.8.2020 21:24:45
Kiitos voimaannuttavasta ja parantavasta puhelusta. Harmikseni puhelu katkesi kesken. Soitan uudestaan myöhemmin. Kiitos
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus