MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Sariella Inspiroiva Asiantuntija Chakrat Heiluri Kortit

Sariella Alanumero 454

Intuitiivinen energianvälittäjä. Sariella käyttää selvätuntoisuuden lisäksi heiluria sekä povaus- ja tarot-kortteja. Hänen koulutukset ravitsemuksen, hoidon ja kasvatuksen sekä mielenterveys- ja päihdetyöntekijänä on tehnyt hänestä käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 7 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Kanavointi
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys
Välineet Chakrat, Heiluri, Kortit
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Olen lähtöisin näkijäsuvusta ja ollut intuitiivinen pienestä pitäen. Varttuessani tuli vaihe jolloin suljin kanavani mutta viimeiset parikymmentä vuotta olen kehittänyt itseäni henkisellä tiellä ja kokenut niin heräämisen kauneudet kuin myös haasteet. Ensimmäisen Reiki-kurssin kävin 2010 ja olen siitä asti perehtynyt energiaan syvällisemmin ja kouluttautunut lisää. Kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ollut aina lähellä sydäntäni. Koulutukseni ravitsemuksen, hoidon ja kasvatuksen sekä mielenterveys- ja päihdetyöntekijänä on tehnyt minusta käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen.
Selvätuntoisuuden lisäksi käytän heiluria ja povaus- sekä Tarot-kortteja. Voimme halutessasi katsoa niillä suuntaviivoja elämääsi, mutta varsinaisesti en puhuisi ennustamisesta. Uskon, että olemme kaikki oman elämämme Mestareita, mutta joskus tarvitsemme hiukan tukea, että saamme oman voimamme takaisin ja
valomme palamaan kirkkaasti.
Jos tarvitset energiaa lisäävää lämminhenkistä auttajaa, jolle vaitiolovelvollisuus on itsestäänselvyys, niin ota yhteyttä.
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus