MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Sofia Teräs Heiluri Asiantuntija Heiluri Kortit

Sofia Teräs Alanumero 407

Parantaja, näkijä, unien tulkitsija jo neljässä polvessa. Sofia Teräs käyttää tulkinnoissaan heiluria, varpua, näkijänkortteja sekä enkelin viestejä. Häneltä voit kysyä jos olet huolissasi lemmikistäsi, esine/tavarasi on kadonnut, terveyteen, parisuhteeseen tai muihin haastaviin elämäntilanteisiin liittyen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 48 vuotta
Kyvyt Unientulkinta, Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvänäköisyys
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Kadonneet henkilöt/esineet, Lemmikit/eläimet
Välineet Heiluri, Kortit
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 

Minä olen osaava intuitiivinen näkijä/kokija/parantaja jo neljännessä polvessa - karjalaiset sukujuuret. Olen suvun ensimmäinen nainen, jolla on ollut kunnia jatkaa verenperintönä saamaa näkijän/parantajan lahjaa.
Palvelen sinua terveyteen, työhön, parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä, sekä muuhun elämään liittyvissä haastavissa tilanteissa. Minulle voit soittaa, kun tärkeä esine/tavarasi on kadonnut tai tarvitset unesi selittäjää. Kaukoparantaminen on minulle suuri ilo olla käytössä. Minä en varsinaisesti tarvitse mitään välineitä selvännäkijä, mutta osaan käyttää myös heiluria, varpua, näkijän kortteja, enkelin viestejä.

Autan sinua sydämelläni ja olen käytössäsi elämäsi käännekohdissa.

 

Suositukset

5/12  - Kaikki suositukset
 
Tarja
16.10.2020 9:07:52
Kiitos Sofia. Olet todella sympaattinen ihana auttava ihminen, sain voimaa ja apua vaivoihini. Oloni on kuin olisin uudesti syntynyt. Sydämenikin sykkii nyt ilon kautta tätä elämääni. <3
 
Kaarina
8.5.2020 16:05:15
Voiko olla noin ihanaa ihmistä kuin Sinä❤. Miten kauniisti neuvot ja tuet, annat voimaa ja energiaa ❤. Ja hersyvä nauru
 
Kristiina
22.4.2020 0:15:41
Olet todella vakuuttava ja tarkka näkijä. Sinä Sofia autoit minut minut jaloilleen ja minä tunsin itseni puhelun jälkeen suunnattoman onnelliseksi ja hyvinvoivaksi. Sinä olet aito ja herkkä auttaja. Sinä teet sydämmelläsi töitä. Minä tulen soittamaan sinulle uudelleen. Kiitos!
 
Riitta
16.4.2020 0:15:29
Sofia on monipuolinen osaava tietäjä. Hän vastaa sydämmellisesti ja kauniisti. Hänen positiivinen asenne huokuu hyvyyttä ja osaaamista. Suosittelen lämpimästi Sofiaa. Kannatti soittaa juuri hänelle. Kiitos paljon!
 
Camilla
4.1.2020 12:36:06
Kiitos
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus