MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Sofia Teräs Heiluri Asiantuntija Heiluri Kortit

Sofia Teräs Alanumero 407

Parantaja, näkijä, unien tulkitsija jo neljässä polvessa. Sofia Teräs käyttää tulkinnoissaan heiluria, varpua, näkijänkortteja sekä enkelin viestejä. Häneltä voit kysyä jos olet huolissasi lemmikistäsi, esine/tavarasi on kadonnut, terveyteen, parisuhteeseen tai muihin haastaviin elämäntilanteisiin liittyen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 47 vuotta
Kyvyt Unientulkinta, Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvänäköisyys
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Kadonneet henkilöt/esineet, Lemmikit/eläimet
Välineet Heiluri, Kortit
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 

Minä olen osaava intuitiivinen näkijä/kokija/parantaja jo neljännessä polvessa - karjalaiset sukujuuret. Olen suvun ensimmäinen nainen, jolla on ollut kunnia jatkaa verenperintönä saamaa näkijän/parantajan lahjaa.
Palvelen sinua terveyteen, työhön, parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä, sekä muuhun elämään liittyvissä haastavissa tilanteissa. Minulle voit soittaa, kun tärkeä esine/tavarasi on kadonnut tai tarvitset unesi selittäjää. Kaukoparantaminen on minulle suuri ilo olla käytössä. Minä en varsinaisesti tarvitse mitään välineitä selvännäkijä, mutta osaan käyttää myös heiluria, varpua, näkijän kortteja, enkelin viestejä.

Autan sinua sydämelläni ja olen käytössäsi elämäsi käännekohdissa.

 

Suositukset

5/5
 
Kaarina Suojärvi
9.9.2019 13:29:42
Suosittelen koko sydämestäni! Ihana tulki tsija
 
Anne
9.9.2019 13:29:34
Kiitos silmiä avaavasta tulkinnasta. Ihanat energiat! Puhelumme aikana olin saanut viestin merkiksi ihmiseltä, josta toivoin saavani selvyyden. Kerrot rehellisesti, itse oivaltaen totuuden minkä haluaa itseltään piilottaa. Teet työtä ❤
 
Ss
5.9.2019 10:44:53
Kiitos Sofia. Olen muutaman kerran sinulle soittanut. Niinhän se mies on minun silmiäni kehunut ja sanonut että olen kaunein nainen jonka nähnyt, vaikka tuntuu oudolta. Ihanaa syksyn jatkoa, sinulle, tulen vielä soittamaan.
 
Sirpa
3.9.2019 22:26:28
5 tähteä annan Sofialle
 
Helena
2.9.2019 12:50:49
Kiitos Sofia! Olet ihanan empaattinen ja keskusteleva, suoraan asian ytimeen menevä, kannustava ja lämmin selvänäkijä. Kuvasit hienosti persoonaani ja näit heti elämäntilanteeni eri näkökulmista, sain vahvistusta omillekin tuntemuksilleni. Hyvää syksyä! <3 t. Helena
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus