MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Inkeri Energianvälitys Asiantuntija Kortit Chakrat Heiluri Kirousten poisto Numerologia Luonnon jalokivet ja kristallit

Inkeri Alanumero 443

Selvätuntija, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Reiki-Master, Kristalli Reiki-Master. Henkinen hyvinvointivalmentaja. Vetovoimanlaki-, taideterapia-, shamaaninen-, sekä rakkausvalmentaja. Feng shui- konsultti. Inkeri katsoo elämäntilannettasi ja tulevaa selvätuntoisesti, kuunnellen empaattisesti ja auttaen kokonaisvaltaisesti. Hän voi puhdistaa chakrojasi, kotisi tai työpaikkasi energioita, antaa kaukoparannusta, sekä auttaa sinua löytämään ratkaisuja elämäsi kiperimpiinkin tilanteisiin rakkaudessa, ihmissuhteissa, raha-, ura-, tai terveysasioissa. Hän tekee tulkintoja myös englannin ja espanjan kielillä.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 20 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Terveys, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku, Edesmenneet rakkaat, Henkinen kehitys, Lemmikit/eläimet, Laki ongelmat, Raha/Talous
Välineet Kortit, Chakrat, Heiluri, Kirousten poisto, Numerologia, Luonnon jalokivet ja kristallit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt henkisenä valotyöntekijänä ja -auttajana. Olen henkinen OPO, -opinnon-ohjaajasi. Olen selvätuntoinen tarot- ja enkelikorttien tulkitsija, Reiki -Master, Kristalli Reiki -Master,  Feng Shui-konsultti ja sertifioitu LOA -law of attraction eli vetovoimanlaki- sekä rakkausvalmentaja. Sertifioitu Taideterapia- ja shamaaninen hyvinvointivalmentaja. Myös numerologia-, mindfullness- ja erilaiset vaihtoehtoiset terapiamuodot kuten väriterapia kuuluvat osaamisalueeseeni ja käytän niitä myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti tulkinnoissa ja energiahoidoissani.

Tulkinnoissani valitsen selvätuntoisesti juuri sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen tarot- ja erilaisia enkelioraakkelikortteja, välitän tulkinnan aikana voimaannuttavaa Reiki- energiaa ja tarvittaessa puhdistan myös sinun energiakeskuksiasi eli chakroja, tai puhdistan kodistasi jumittuneita energioita ja annan käytännönvinkkejä kuinka kodin energioita voi itse parantaa mm. feng shuin avulla. Annan sinulle myös mindfulness-tekniikoita, ja vahvistavia affirmaatioita eli voimalauseita, joita voit käyttää myös tulkinnan jälkeen jokapäiväisessä elämässäsi tukemaan sinua elämänhallinnassa ja kulkemaan kohti suunniteltuja päämääriäsi. Saan usein myös kanavoituja viestejä sinulle enkeleiltä ja valosta ja rakkaudesta tulevilta henkioppailta tai voimaeläimeltäsi.

Katson ja selvitän tilannettasi kokonaisvaltaisesti, sekä autan ja kuuntelen empaattisesti. Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän kiperimpiinkin tilanteisiin liittyivät ne sitten rakkauteen, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan, talouteen, uraan tai terveyteen. Voit kysyä minulta neuvoja mihin tahansa asiaan, kysy rohkeasti, olen tukenasi. Ohjaan sinut lempeästi ja inspiroivasti kohti sinun korkeinta parastasi ja autan sinua ymmärtämään syvällisemmin elämäsi tapahtumien merkityksen. Halutessasi voimme myös selvittää ja avartaa elämäntehtävääsi, sielumissiotasi tässä elämässä. Lisäymmärrystä nykyiseen tilanteeseesi voit saada myös menneistä elämistäsi, joista voin myös sinulle kertoa jos niin toivot. 
 
I do readings also in english.
Yo te puedo ayudar tambien en español.
 
Iloa, valoa ja rakkautta sinulle toivoen ja soittoasi odottaen, 
Inkeri
 

Suositukset

5/74  - Kaikki suositukset
 
Saara Mäkipihlaja
23.8.2020 15:56:00
Kiitos Inkeri. Sain voimaannuttavan tulkinnan ja avun tilanteeseeni. Se kohdistui juuri siihen mikä tilanteeni oli. Selvitys auttoi ymmärtämään tilannettani. Tulkinnassa ja sen jälkeen oli rakkaudellinen tunnelma. Kiitos.
 
Aila
6.5.2020 23:09:52
Kiitos ,tiesit hyvin tarkasti marraskuussa päivän koska käteni leikattiin ja vuorokaudet jotka jouduin leikkausta odottamaan. Kiitos ja voimia sinulle.
 
r t
28.2.2020 19:16:49
Kiitos inkeri, sain avun. Tosin puhelu katkesi , mutta sinun empaattinen puhe ja auttamishalu oli aivan ihanaa. Uskon että sain avun myös puhelun jälkeen. Tuli niin hyvä olo.
 
Ani
19.2.2020 13:45:42
Kiitos Inkeri avustasi ns. Hädän hetkellä. ENKELEISIN terkuin
 
Rauni
15.2.2020 18:43:27
Kiitos Inkeri ihansta tulkinnasta!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus