MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Inkeri Energianvälitys Asiantuntija Kortit Chakrat Heiluri

Inkeri Alanumero 443

Energiahoitaja, tarot-korttien tulkitsija, feng shui konsultti. Inkeri selvittää tulkinnoissaan asiakkaan henkistä tilaa ja auttaa löytämään ratkaisuja elämän eri tilanteisiin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 18 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Empatia
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen 39-vuotias energiahoitaja ja tarot-korttien tulkitsija. Olen työskennellyt energiahoitojen ja tarot-korttien kanssa jo 15 vuotta. Olen myös sertifioitu LOA- Law of Attraction, eli vetovoiman laki konsultti. Käytän Tarot-kortteja tulkinnoissani ja niiden avulla selvitän asiakkaani henkistä tilaa ja elämäntilannetta ja etsin ratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin joissa asiakas kaipaa uutta suuntaa ja kaipaa kipeästi neuvoja. Käytän Tarot-kortteja yhdessä muiden energian lukutekniikoitteni kanssa. Tarot - kortit antavat vastauksen kysymyksiin asiakkaan henkisestä kasvusta, terveydestä, ihmissuhteista, urasta, taloudesta ym. Tarot-korttien avulla kuvailen asiakkaani tilannetta ja annan osviittaa hänelle vaihtoehtoisista toimintatavoista ja niiden seurauksista. Välitän myös ihanaa parantavaa energiaa tulkintoja tehdessäni kaukohoitona. Työskentelen myös luonnonjalokivien ja enkeleiden kanssa riippuen kunkin asiakkaan tarpeista.
 

Suositukset

5/28  - Kaikki suositukset
 
Saara
19.2.2018 15:16:34
inkeri oot ihana niiin nätti ja hurmaava haluan olla niin kuin sinä <3 olet tyyli ikonini. ja sun makeup in fleek. ;)
 
Carola Roos
1.2.2018 22:51:04
Kiitos Inkeri,olet auttanut minua paljon,kiitollinen olen sinulle
 
Satu
29.1.2018 13:51:15
Tuhannet kiitokset Inkerille rehellisestä tulkinnasta ja ohjeistuksesta. Nyt taas jaksan hetken matkaa eteenpäin valoisin mielin. Erittäin voimaannuttava keskustelu..
 
Arja Juuti
23.1.2018 22:55:47
Ihana Inkeri on paras. Valon ja ilon lähettiläs. Olemme olleet yhteydessä useasti ja pian taas otan yhteyttä sinuun. Kaikki asiat, joihin olen sinulta apua pyytäny rukouspyyntönä tai muuten vain. Kaikki ova toteutuneet/selkiytyneet. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja parasta elämääsi. Olet enkeli ja ihme. Halaan sinua. Terkuin Arja-mummo
 
Eija
8.1.2018 11:44:41
KIITOS Inkeri tuestasi, niin monta kertaa olen sinulle soittanut, aina apua sinulta saanut ja välittämäsi energia auttanut pahimman yli...voimia tärkeään työhösi !
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus