MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Inkeri Energianvälitys Asiantuntija Kortit Chakrat Heiluri

Inkeri Alanumero 443

Energiahoitaja, tarot-korttien tulkitsija, feng shui konsultti. Inkeri selvittää tulkinnoissaan asiakkaan henkistä tilaa ja auttaa löytämään ratkaisuja elämän eri tilanteisiin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 17 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Empatia
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen 39-vuotias energiahoitaja ja tarot-korttien tulkitsija. Olen työskennellyt energiahoitojen ja tarot-korttien kanssa jo 15 vuotta. Olen myös sertifioitu LOA- Law of Attraction, eli vetovoiman laki konsultti. Käytän Tarot-kortteja tulkinnoissani ja niiden avulla selvitän asiakkaani henkistä tilaa ja elämäntilannetta ja etsin ratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin joissa asiakas kaipaa uutta suuntaa ja kaipaa kipeästi neuvoja. Käytän Tarot-kortteja yhdessä muiden energian lukutekniikoitteni kanssa. Tarot - kortit antavat vastauksen kysymyksiin asiakkaan henkisestä kasvusta, terveydestä, ihmissuhteista, urasta, taloudesta ym. Tarot-korttien avulla kuvailen asiakkaani tilannetta ja annan osviittaa hänelle vaihtoehtoisista toimintatavoista ja niiden seurauksista. Välitän myös ihanaa parantavaa energiaa tulkintoja tehdessäni kaukohoitona. Työskentelen myös luonnonjalokivien ja enkeleiden kanssa riippuen kunkin asiakkaan tarpeista.
 

Suositukset

5/13  - Kaikki suositukset
 
Sirpa Miettinen
28.9.2017 13:29:45
Hei, Inkeri olet ihana lämmin ihminen tartutat ilon minuunkin naurusi saa muutkin iloiseksi. Katsoin tänään kun olit suorassa lähetyksessä. Kiitos, Inkeri paljon enkelienergiaa sinulle.
 
Raija
28.9.2017 13:28:36
Olet ensimmäinen tulkitsija, joka sai minut oikeasti vakuuttuneeksi miten minun kannattaa toimia, että pääsen eteenpäin. Suosittelen Inkeriä sydämmestäni kaikille muillekin jotka ovat elämässään hukassa tai umpikujassa. Ihana ihminet olet kaikella tapaa❤
 
Sirpa Miettinen
28.9.2017 13:27:45
Hei, olet hyvin lämmin persoona ja uskon enkelit on kanssasi joka päivä. Itsekkin käytän tarot kortteja joka päivä katson niistä miehelleni joskus itselleni tarotit näyttää paljon asioita. Sinulla on lämmin sydän piristät päivääni tänäänkin katsoin astraltv- tä kun olit juonto vuorossa toivotan sinulle kaikkea hyvää elämässäsi, Inkeri.
 
Tarja
28.9.2017 13:09:22
Kiitos Inkeri eilisestä luennasta.
 
Reetta
12.9.2017 16:18:03
Kiitos Inkeri! Olet todella lämminhenkinen ja luotettava, iso kiitos sinulle avustasi!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus