MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Inkeri Energianvälitys Asiantuntija Kortit Chakrat Heiluri Kirousten poisto Numerologia Luonnon jalokivet ja kristallit

Inkeri Alanumero 443

Selvätuntija. Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Reiki-Master , Kristalli Reiki-Master. Vetovoimanlaki-valmentaja. Feng shui- konsultti. Inkeri katsoo elämäntilannettasi ja tulevaa selvätuntoisesti, kuunnellen empaattisesti ja auttaen kokonaisvaltaisesti. Hän voi puhdistaa sinun, kotisi tai työpaikkasi energioita, antaa kaukoparannusta, sekä auttaa sinua löytämään ratkaisuja elämäsi kiperimpiinkin tilanteisiin rakkaudessa, ihmissuhteissa, raha-, ura-, tai terveys-asioissa. Inkeri ohjaa sinut voimaannuttavissa ja rakkaudellisissa energioissa inspiroivasti eteenpäin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 19 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Terveys, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku, Edesmenneet rakkaat, Henkinen kehitys, Lemmikit/eläimet, Laki ongelmat, Raha/Talous
Välineet Kortit, Chakrat, Heiluri, Kirousten poisto, Numerologia, Luonnon jalokivet ja kristallit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt henkisenä valotyöntekijänä ja -auttajana. Olen selvätuntoinen tarot- ja enkelikorttien tulkitsija, Reiki -Master, Kristalli Reiki -Master,  Feng Shui-konsultti ja sertifioitu LOA -law of attraction eli vetovoimanlaki-valmentaja. Myös numerologia ja erilaiset vaihtoehtoiset terapiamuodot kuten väriterapia, luonnonjalokivihoidot , taideterapia ja shamaaniset hoitometodit kuuluvat osaamisalueeseeni ja käytän niitä myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti tulkinnoissa ja energiahoidoissani.

Tulkinnoissani valitsen selvätuntoisesti juuri sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen tarot- ja erilaisia enkelioraakkelikortteja, välitän tulkinnan aikana voimaannuttavaa Reiki- energiaa ja tarvittaessa puhdistan myös sinun energiakeskuksiasi eli chakroja, tai puhdistan kodistasi jumittuneita energioita ja annan käytännönvinkkejä kuinka kodin energioita voi itse parantaa feng shuin avulla. Annan sinulle myös vahvistavia affirmaatioita eli voimalauseita, joita voit käyttää myös tulkinnan jälkeen jokapäiväisessä elämässäsi tukemaan sinua kohti suunniteltuja päämääriäsi. Saan usein myös kanavoituja viestejä sinulle enkeleiltä ja valosta ja rakkaudesta tulevilta henkioppailta tai voimaeläimeltäsi.

Katson ja selvitän tilannettasi kokonaisvaltaisesti, sekä autan ja kuuntelen empaattisesti. Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän kiperimpiinkin tilanteisiin liittyivät ne sitten rakkauteen, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan, talouteen, uraan tai terveyteen. Voit kysyä minulta neuvoja mihin tahansa asiaan, kysy rohkeasti, olen tukenasi. Ohjaan sinut lempeästi ja inspiroivasti kohti sinun korkeinta parastasi ja autan sinua ymmärtämään syvällisemmin elämäsi tapahtumien merkityksen. Halutessasi voimme myös selvittää ja avartaa elämäntehtävääsi tässä elämässäsi. Lisäymmärrystä nykyiseen tilanteeseesi voit saada myös menneistä elämistäsi, joista voin myös sinulle kertoa jos niin toivot. 
 
Iloa, valoa ja rakkautta sinulle toivoen ja soittoasi odottaen, Inkeri
 

Suositukset

5/63  - Kaikki suositukset
 
Tiina
9.11.2019 10:34:23
Odotin elinsiirtoa monta vuotta ja soitin sinulle pari kertaa mm tästä asiasta. Ensimmäisellä soitolla pari vuotta sitten tuli nr 3. Toisella soitolla kerroit minulle kuukauden jolloin tämä voisi toteutua. Soitto tuli sen kuukauden viimeisenä päivänä, aika tasan 3 vuoden odotuksen jälkeen. Kiitos!
 
Kristiina
16.10.2019 10:15:41
Sanoit tasan oikein leikatun jalkani kunnosta, vaikka pelkästään kuuntelemalla oireet ja mitä oli tapahtunut, olisi voinut luulla tilanteen olevan muuta kuin mitä sanoit. Asia vahvistui myöhemmin päivystyksessä, ja niin oli kuin sanoit. Sinä todella näet! Jos ei puhelu olisi niin kallis, olisin mielelläni kuunnellut enemmänkin tarjolla olleita viisauksia, mutta kaiken kaikkiaan annoit uskoa tulevaan synkällä hetkellä, eivätkä ne olleet katteettomia lupauksia. Kiitos siitä!
 
Pirkko Knapp
26.9.2019 23:32:56
Aivan ihana ihminen ja tuo niin paljon aina iloa ja valoa päivään kun on juonto vuorossa. Kiitos ♥️
 
helmi helena
26.9.2019 23:32:44
Voi sinua Inkerin ihanuus,olet niin säteilevän ihana persoona,ilo on katsella ja kuunnella tulkintojasi,persoonasi ja energiasi on käsin kosketeltava ja tarttuvaa..Otat niin hienotunteisesti asiakkaasi vastaan,joka osoittaa äärettömän korkeaa työmoraalia ja empatiaa.Sydämmellisesti kiittäen Astraltv parhaimpiin kuuluvaa persoonaa..Haluan vielä mainita,Lauran ja Johannan,jotka ovat todella fiksuja ja erittäin osaavia symppiksiä..Kiitos..
 
Sinikka Seppänen
9.9.2019 13:29:03
Olet aivan uskomattoman ihana! Suosittelen!!!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus