MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Inkeri Energianvälitys Asiantuntija Kortit Chakrat Heiluri Kirousten poisto Numerologia Luonnon jalokivet ja kristallit

Inkeri Alanumero 443

Selvätuntija, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Reiki-Master, Kristalli Reiki-Master. Henkinen hyvinvointivalmentaja. Vetovoimanlaki-, taideterapia-, shamaaninen-, sekä rakkausvalmentaja. Feng shui- konsultti. Inkeri katsoo elämäntilannettasi ja tulevaa selvätuntoisesti, kuunnellen empaattisesti ja auttaen kokonaisvaltaisesti. Hän voi puhdistaa chakrojasi, kotisi tai työpaikkasi energioita, antaa kaukoparannusta, sekä auttaa sinua löytämään ratkaisuja elämäsi kiperimpiinkin tilanteisiin rakkaudessa, ihmissuhteissa, raha-, ura-, tai terveysasioissa. Hän tekee tulkintoja myös englannin ja espanjan kielillä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 20 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Empatia, Selvätuntoisuus, Kanavointi, Kaukoparannus, Unientulkinta
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Terveys, Perhe/Koti, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku, Edesmenneet rakkaat, Henkinen kehitys, Lemmikit/eläimet, Laki ongelmat, Raha/Talous
Välineet Kortit, Chakrat, Heiluri, Kirousten poisto, Numerologia, Luonnon jalokivet ja kristallit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt henkisenä valotyöntekijänä ja -auttajana. Olen henkinen OPO, -opinnon-ohjaajasi. Olen selvätuntoinen tarot- ja enkelikorttien tulkitsija, Reiki -Master, Kristalli Reiki -Master,  Feng Shui-konsultti ja sertifioitu LOA -law of attraction eli vetovoimanlaki- sekä rakkausvalmentaja. Sertifioitu Taideterapia- ja shamaaninen hyvinvointivalmentaja. Myös numerologia-, mindfullness- ja erilaiset vaihtoehtoiset terapiamuodot kuten väriterapia kuuluvat osaamisalueeseeni ja käytän niitä myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti tulkinnoissa ja energiahoidoissani.

Tulkinnoissani valitsen selvätuntoisesti juuri sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen tarot- ja erilaisia enkelioraakkelikortteja, välitän tulkinnan aikana voimaannuttavaa Reiki- energiaa ja tarvittaessa puhdistan myös sinun energiakeskuksiasi eli chakroja, tai puhdistan kodistasi jumittuneita energioita ja annan käytännönvinkkejä kuinka kodin energioita voi itse parantaa mm. feng shuin avulla. Annan sinulle myös mindfulness-tekniikoita, ja vahvistavia affirmaatioita eli voimalauseita, joita voit käyttää myös tulkinnan jälkeen jokapäiväisessä elämässäsi tukemaan sinua elämänhallinnassa ja kulkemaan kohti suunniteltuja päämääriäsi. Saan usein myös kanavoituja viestejä sinulle enkeleiltä ja valosta ja rakkaudesta tulevilta henkioppailta tai voimaeläimeltäsi.

Katson ja selvitän tilannettasi kokonaisvaltaisesti, sekä autan ja kuuntelen empaattisesti. Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän kiperimpiinkin tilanteisiin liittyivät ne sitten rakkauteen, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan, talouteen, uraan tai terveyteen. Voit kysyä minulta neuvoja mihin tahansa asiaan, kysy rohkeasti, olen tukenasi. Ohjaan sinut lempeästi ja inspiroivasti kohti sinun korkeinta parastasi ja autan sinua ymmärtämään syvällisemmin elämäsi tapahtumien merkityksen. Halutessasi voimme myös selvittää ja avartaa elämäntehtävääsi, sielumissiotasi tässä elämässä. Lisäymmärrystä nykyiseen tilanteeseesi voit saada myös menneistä elämistäsi, joista voin myös sinulle kertoa jos niin toivot. 
 
I do readings also in english.
Yo te puedo ayudar tambien en español.
 
Iloa, valoa ja rakkautta sinulle toivoen ja soittoasi odottaen, 
Inkeri
 

Suositukset

5/68  - Kaikki suositukset
 
Anna-Maija Hakavuori
19.1.2020 15:45:42
Soitin elo-syyskuun vaihteessa Inkerille huolestuneena terveyteni loppumisesta. Vastaus oli että minulla ei ole mitään lopullista sairautta, mutta voin toipua vasta kun olen oppinut ottamaan huomioon itseni, ja että minulla on suuri joukko tukijoita. Työpaikkani ilmapiiri on myrkyllisen vihreä ja siitä on päästävä pois. Nyt tammikuussa olen oppinut asian ja paranemassa. Eläkekin minulle myönnetään pitkän sairaslomani takia. Olen kiitollinen hyvistä ohjeista Inkerille, ja sain muuten muualta samansisältöisen enkelikortinkin myöhemmin.
 
Arja Marita
5.12.2019 12:40:54
Ihanaa oli nähdä Sinua Unio Mysticassa! Päivän pelastus!
 
Anita Norviala
5.12.2019 12:32:29
Kiitos Inkeri avustasi ns. Hädän hetkellä. ENKELEISIN terkuin
 
Ilkka Mikael
5.12.2019 12:31:12
Kolmen Tarotin tulkinta osui naulan kantaan ja synkkasi hyvin puolison laajemman tulkinnan kanssa. Keskustelu laajensi ja tarkensi tulkintaa. Pisti ajattelemaan sitä mikä ensi vuonna on tärkeää. Myös kortti oman itseni tuntemukseen ja mahdollisuus ikään kuin ulkopuolelta katsoa omaa asemaani ja työtäni tässä elämässä lisäsi itsearvostusta. Ihme kortteja ne on. Hyvän tulkitsijan kanssa. Myös Kalevalahenkinen Ukon pakka löytyi. Kiitos.
 
Mari
3.12.2019 10:20:58
Mahtavaa kun olet tullut takaisin. Niin ihana katsoa valovoimasta positiivista energiaa antavaa ihmistä joka kertoo, miten voi saada kotona ja elämästäkin paremman. Se enerkia mikä välittyy sinusta luo toivoa ja antaa hyvän alun päivään. Kiitos.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus