MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Onerva Ei työvälineitä Asiantuntija Ei työvälineitä

Onerva Alanumero 449

Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vuosikymmenien kokemuksella elämän eri osa-alueilla. Transsipuhujana hän saaa yhteyden rakkaisiin poisnukkuneisiin.Hänellä on parantavat kädet, joten voit kääntyä hänen puoleensa myös terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 26 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Selvätuntoisuus, Empatia
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Hei kaikki!
 
Tietämisen lahja on ollut äidillläni ja hänen äidillään. Joten lahja on puhjennut myös minulle. Pitkän käytännön kokemukseni kautta voin sanoa, että ihmiset ovat saaneet ja saavat avun elämän moninaisiin asioihin. Voin auttaa niin iloissa kuin suruissakin, joka helpottaa oloasi ja avaa sinulle uusia näkemyksiä elämästä ja helpottaa maista kulkuasi. 
 
Kaukoparannuksen avulla saat parantavaa voimaa ja energiaa. Transsipuhujana saan yhteyden rakkaisiin poisnukkuneisiin, jos niin haluat. Usein yhteys helpottaa sinua surun läpikäymisessä. Ei ole mitään elämän aluetta, josta et voisi keskustella kanssani. Olen myötätuntoinen. Sinun ei kannata jännittää vaan tartu rohkeasti puhelimeen ja keskustellaan.
 
Rakkaudellisin terveisin,
Onerva
 

Suositukset

 
Hilkka
14.3.2018 11:46:00
Onerva 0n nopea,miellyttävä ja luotettava näkijä. Hänen kanssaan on helppo keskustella mistä hyvänsä mieltä askarruttavasta kysymyksestä. Minulle puhelun jälkeen helpottunut tunne.Kiitos Onerva.
 
Elise
23.2.2018 16:41:50
Kiitos Onerva, sain apua sinulta vaivoihini noin kuukausi sitten. Auttoi tosi hyvin. Autoit myös saamaan yhteyttä edesmenneeseen läheiseeni - rauhoitti mieltäni kovasti. Kiitoksia kovasti empaattisesta ja lämpimästä avustasi ja lähestymistavastasi.
 
Katri
2.2.2018 20:58:46
Jos sinulla on elämässäsi tilanne tai tunnet kuin ”miten edetä”, ”minun tehtäväni?”, ”tarkoitus?”, ”tieni?” tai ohjausta johonkin muttet tiedä oikeastaan mihin. Onerva näkee tilanteesi, selkeyttää ajatukset, antaa ohjeita; niinpä minä vapauduin ja sain voimaa, varmuutta ja aamuväsymyskin häipyi. Kiitos Onerva.
 
Eeva
29.1.2018 13:52:06
Kiitos Onerva! minun piti soittaa Sinulle palautteesta tänään. Ehkä tällainen julkinen tunnustus on vielä parempi: kehoitit minua menemään deittipalstalle, menin ja sieltä nousi yksi ylitse muiden sanojesi mukaan. Yhteydenpito miehen kanssa jatkuu....
 
Maini Miettinen
22.1.2018 11:42:35
Mä olin ihan vetämättömissä ollu hyvän aikaa, asunto olis pitäny laittaa myyntiin. Tekstari tuli, että soita, tuli sellainen olo että pitää soittaa, ei muulloin ole tullut. Onneksi soitin, sillä energiani palasi ja vatsanikin toimi seuraavana päivänä hienosti. Puheluni katkesi energian lähetykseen, sillä akku sippas kokonaan. Nyt olen virkeä, suosittelen. Kiitos.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus