MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Onerva Ei työvälineitä Asiantuntija Ei työvälineitä

Onerva Alanumero 449

Selväkuulija, kaukoparantaja, transsipuhuja. Onerva pystyy auttamaan sinua vuosikymmenien kokemuksella elämän eri osa-alueilla. Transsipuhujana hän saaa yhteyden rakkaisiin poisnukkuneisiin.Hänellä on parantavat kädet, joten voit kääntyä hänen puoleensa myös terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 27 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Selvätuntoisuus, Empatia
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Hei kaikki!
 
Tietämisen lahja on ollut äidillläni ja hänen äidillään. Joten lahja on puhjennut myös minulle. Pitkän käytännön kokemukseni kautta voin sanoa, että ihmiset ovat saaneet ja saavat avun elämän moninaisiin asioihin. Voin auttaa niin iloissa kuin suruissakin, joka helpottaa oloasi ja avaa sinulle uusia näkemyksiä elämästä ja helpottaa maista kulkuasi. 
 
Kaukoparannuksen avulla saat parantavaa voimaa ja energiaa. Transsipuhujana saan yhteyden rakkaisiin poisnukkuneisiin, jos niin haluat. Usein yhteys helpottaa sinua surun läpikäymisessä. Ei ole mitään elämän aluetta, josta et voisi keskustella kanssani. Olen myötätuntoinen. Sinun ei kannata jännittää vaan tartu rohkeasti puhelimeen ja keskustellaan.
 
Rakkaudellisin terveisin,
Onerva
 

Suositukset

5/12  - Kaikki suositukset
 
Pia
8.11.2019 23:10:56
Hyvä näkijä ja auttaja . Vastaa kysymyksiin suoraan eikä pelaa aikaa. Kaukoparannus myös toimii . Suosittelen !
 
Piia
26.9.2019 23:40:00
Ihana Onerva
 
Elsa
13.1.2019 18:42:28
Kiitos Onerva, kipuni on vähentynyt huomattavasti, mutta kuten sanoit, että voi olla, ettei heti parane, että tarvitsee uuden yhteydenoton. Mutta kun olen vasta pari päivää sitten soittanut, niin soitan vähän myöhemmin. Myös yhteys läheiseeni, kun hän lähti luotani enkelten luo, toi minulle rauhan, jota olen miettinyt. Kiitos vielä, otan yhteyttä myöhemmin. Minun kivut olivat lähes sietämättömät, kunnes sinä vähensit niitä.
 
Marja
2.1.2019 14:35:45
Hei Onerva! Iso kiitos sinulle välitettyäsi minulle viestiä rakkaalta poisnukkuneelta. Joulu ilman häntä on ollut raskas, mutta toit minulle luottamuksen, että kaikki on hyvin. Tiesin jo asiat, joita kerroit, mutta keskustelu kanssasi toi minulle vahvistuksen asioille ja antoi minulle rauhan. Voin suositella lämpimästi. Olet auttaja, joka oikeasti välittää. Et kertoile omia elämänkokemuksia, vaan keskityt asiakkaaseen, joka on tarkoituskin. Valoa, iloa ja siunausta tulevalle vuodelle!
 
Hilkka
14.3.2018 11:46:00
Onerva 0n nopea,miellyttävä ja luotettava näkijä. Hänen kanssaan on helppo keskustella mistä hyvänsä mieltä askarruttavasta kysymyksestä. Minulle puhelun jälkeen helpottunut tunne.Kiitos Onerva.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus