MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Osmo Pollari Astrologia Asiantuntija Astrologia Numerologia

Osmo Pollari Alanumero 421

Astrologi, numerologi. Osmo Pollari valaisee sinun matkaasi ja tarjoaa voimaannuttavia oivalluksia. Hän käyttää välineinä lähinnä astrologiaa sekä omaa intuitiota ja kertoo tämänhetkisestä tai tulevasta tilanteestasi näin tukien ja auttaen sinua matkallasi kohti itsesi kirkkainta versiota.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 8 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Empatia, Kanavointi
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia, Numerologia
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Meissä on koko maailmankaikkeus ja jokainen meistä on oman elämänsä tähti. 
 
Ainutkertaisuutesi on tärkeä lahja elämälle ja sinulla on jotain arvokasta tarjottavaa maailmalle. Olet syntynyt tänne syystä ja tämä maailma tarvitsee sitä jotain, minkä vain sinä pystyt sille tarjoamaan..
 
Vuonna 2005 astrologia ja henkiseen kasvuun liittyvät asiat saivat elämässäni suuremman merkityksen käydessäni tuolloin ensimmäisen reikikurssini. Se tempaisi minut mukaansa äärimmäisen kiehtovalle matkalle itseeni sekä erilaisten energioiden ihmeelliseen maailmaan. Olen siitä lähtien tutkinut ja ollut kiinnostunut erilaisista itsetuntemuksen ja itsensä kehittämisen välineistä kuten astrologiasta ja numerologiasta.
Astrologian tutkimisen kautta on saanut voimaa ja vahvuutta omana itsenä olemiseen ja suunnan omalle elämälleen. Omien parantumiskriisieni sekä oivallusteni myötä olen tuntenut tahtoa auttaa myös muita "henkisenä PT:nä" omalla polullaan itsensä tuntemisessa, parantamisessa ja rakastamisessa.
 
Kaikilla meillä on oma ainutkertaisuuttamme varten räätälöity kohtalomme. Tahdon valaista sinun matkaasi ja tarjota voimaannuttavia oivalluksia ja näin tukea sinua oman voimasi ja vastuun takaisin ottamisessa. Käytän välineinä lähinnä astrologiaa sekä omaa intuitiotani ja voin myös kertoa tämänhetkisestä tai tulevasta tilanteestasi näin tukien ja auttaen sinua matkallasi kohti itsesi kirkkainta versiota.
 

Suositukset

5/10  - Kaikki suositukset
 
0508elina
5.8.2020 17:49:54
Kiitos tuhannesti aivan mahtava oli jutella kanssasi!
 
Paula
12.2.2020 16:03:14
Kiitos Sinulle vahvistavasta ja voimaannuttavasta tulkinnasta. Kartalla kun on auringon paluu leijonassa on hyvää jatkaa elämänpolun haasteissa eteenpäin. Valoa, iloa ja rakkautta elämääsi :D
 
Ilkka Mikael
1.10.2019 10:31:41
Analyyttinen vakuuttava tulkitsija Osmo. Kiitos itsetuntemuksen tarkentumisesta ja vahvuuksista, eri tavalla kuin ennen. Numerot & tähtitaivas.
 
kaarina
13.8.2019 10:25:50
Osa asioista ei ihan osunut kohdalleen, mutta ehkä tähtien asennot olivat vähän kallellaan. Ihana symppis ja hyvän olon tuoja.
 
Leena
31.7.2019 8:24:02
TERVETULOA OSMO TELKKARIIN, odotan mielenkiinnolla lähetystä.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus