MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Mariann Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit

Mariann Alanumero 424

Tarot-tulkitsija, astrologi, reikihoitaja, unien tulkitsija. Yli 15 vuoden kokemuksella Mariann auttaa sinua niin henkisyyteen liittyvissä kysymyksissä kuin vaikeiden päätösten selvittämisessä. Apuna astrologiset keinot sekä Tarot-kortit.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 21 vuotta
Kyvyt Unientulkinta, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen astrologi, tarot-tulkitsija ja reikihoitaja. Lisäksi tulkitsen unia. Astrologiaan tutustuin jo lapsena ja tarot-kortit olivat luonteva jatko asialle, kun tulin aikuiseksi. Olen siis opiskellut ja tutkinut näitä asioita yli 20 v. Virallisesti ryhdyin tekemään töitä astrologina ja tarot-tulkitsijana 2000-luvun alussa. Myös aikuisopetus on ollut osa työtäni jo n. 12 vuotta eri opistoissa. Olen ehkä joillekin tuttu myös astro-tv:n ajoilta vuosilta 2009–2010.

Päämääräni on kannustaa Sinua löytämään oma potentiaalisi ja näkemään tilanteesi mahdollisuutena. Auttamistyylini on ratkaisukeskeinen ja myötäelävä. Tulkinnassa käytän apuna joko astrologisia välineitä, tarot-kortteja tai uniasi. Mikäli tilanteesi tarvitsee kaukoparannusta, tämä voidaan toteuttaa reiki-energian välityksellä puhelun aikana. Jos sinua vaivaavat henkisyyteen liittyvät kysymykset, voin keskustella niistä kanssasi. Enkelit voidaan saada avuksi.

Kun toimimme tarot-korttien kanssa, tietoisuuteni ja intuitioni toimivat parhaiten, kun olet itse suora. Tällöin saan myös vastaukset samalla tavalla. Jotkut asiat voivat kuitenkin olla monimutkaisia ja vaikeasti selvitettäviä, erityisesti jos niihin liittyy vaikeita päätöksiä. Tällöin voimme tehdä tarot-pöytiä tilanteesta tai voin katsoa astrologista tilannettasi: mitä asioita ja energioita elämääsi liittyy tällä hetkellä ja miten niiden kanssa tulisi toimia.

Sekä astrologisen kartan että tarot-korttien avulla voin tarkastella myös partnerisi mahdollisia aikeita, motiiveja ja tietenkin myös yhteensopivuutta tai ongelmakohtia.

Counselling is also possible in English. Astrology or Tarot-cards may help you to solve relationship or work issues or matters concerning about choices. Be free to call me!

 

Suositukset

 
Affi
22.10.2020 10:23:37
Olipa voimaannuttava kokemus, sain selvyyttä ja vastauksia moneen asiaan. Lämmöllä ja rakkadella suosittelen muillekin.
 
lena.
27.3.2020 13:19:35
Hei Mariann, koska tulet telkkariin tekemään ASTROLOGISIA, ym. tulkintoja?? Olen lukenut artikkeleitasi mielenkiinnolla.
 
Sari
28.8.2018 23:04:22
Mariannin kirkkaan varma ammattitaito niin astrologina kuin tarot-tulkitsijanakin on auttanut vuosien mittaan oivaltamaan kysymyshetkilläni vielä piilossa olleita asioita. Muistelen kiitollisuudella ja suosittelen Mariannin tulkintoja muillekin!
 
Kirsi
15.8.2018 23:09:34
Halusin tänään soittaa toiselle asiantuntijalle, mutta minut yhdistettiin "väärin"Mariannille. Mutta niin se menee, miten on tarkoitettu ! Puhelun oli tarkoitettu mennä hänelle! Aluksi Astrologina katsoi karttaani hyvin. Ja lopuksi kysyin minua askarruttavaa ihmissuhdekuviota ,minkä Mariann katsoi tarot-korteista. Sain todella loogisen selvityksen. Suosittelen , kannatti saada tulkinta Mariannilta.
 
Pohjoisen tallaaja
18.12.2017 22:33:08
Mariann osasi vastata täsmällisesti kysymykseeni. Ihana empaattinen näkijä. Ehdottomasti suosittelen.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus