MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 15 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Olen myös selvänäköinen, mediaalinen ja välitän parantavaa, kohottavaa energiaa. Voin käyttää TAROT­kortteja apuvälineenä mikäli niin haluat. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”.
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/31  - Kaikki suositukset
 
Patrick
19.8.2018 23:51:55
Hei Laura, Hyvin mielenkiintoista arkkityyppien katsaus,kiitos asiallisesta ja sujuvasta/selkeästä lähestymistavasta.
 
*R*
19.8.2018 23:43:20
Kuuntelin tänä aamuna juontoasi. Minulla on kolme eri asiaa, joihin haluaisin vastauksen. Aamun soittajat elivät samaa, mitä minäkin. Eri puheluissa annoit vastauksen jokaiseen kysymykseeni. Tuntuu aivan uskomattomalta! Kiitos Laura, olet upea!
 
Marke
19.8.2018 23:41:07
Kiitos Laura ohjelmasta, olet ammattilainen, puhut asiallisesti ja selkeästi, sinua on helppo kuunnella, olet myös monipuolinen. Kaksi ammatti astrologiaa samana aamuna oli erittäin hyvä juttu, ja vielä SUNNUNTAINA, kun oli aikaa katsoa koko ohjelma.
 
Hannu Itkonen
16.8.2018 12:08:03
Mukava kuunnella aamulla kahvia juodessa,kun olet asiantuntiana tv-eessä kaunista piki silmäistä tulkitsijaa temppiä sinulle työhösi.
 
Leelia
6.8.2018 11:24:32
Hei, olipa osuvasti, kun kerroit, että, pr.kuu, ja saturnus, kulkee samaa tahtia. Minulla menee juuri näin, pr.kuuni kanssa, ja nyt mennään kauriissa. Vaikka sanotaan, että energiat on raskaat,--minusta kaikki tekeminen, ja asioiden käsittely on johdonmukaista, ja on kuitenkin selkeää. Parin vuoden kuluttua vapautan itseni vesimies aikaan. Teen edelleen mitä haluan, mutta ehkä uudella tavalla. Sitten alkaa kala jakso, ja aika miettiä jotain uutta. Annan mielen rauhoittua, ja intuition tehdä tehtäväänsä, sieltä se tulee, ja toteutan sen oinas ajalla. Näin olen ajatellut nämä vaiheet. Kyllä astrologia on mielenkiintoista, se helpottaa paljon elämän kulkua, kun tiedostaa missä mennään. Kiitos Laura, tuli taas uusia näkemyksia, kylmä äiti/isä ym. teemaan, ja miten ne kartalla näkyy. niistä kuulisin enemmänkin.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus