MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Olen myös selvänäköinen, mediaalinen ja välitän parantavaa, kohottavaa energiaa. Voin käyttää TAROT­kortteja apuvälineenä mikäli niin haluat. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”.
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/11  - Kaikki suositukset
 
Tiina
24.8.2017 13:54:37
Milloin Laura olet tavoitettavissa? Aistin että Sinulla on suuremmoiset kyvyt ja intuitiot. Palaamisiin Tiina
 
Liisa
8.7.2017 23:10:05
Kuuntelin tämän aamun tallennetun sinun osiosi lähetyksen. Olen samaa mieltä kanssasi aamenesta ja kaikesta muusta uskontoihin liittyvistä asioista! KIITOS !
 
gunbritt olin
18.2.2017 11:22:05
Hej Laura sinua on ilo kuunella selität asiota niin hyvin ja selkeästi Hyvää kevättä sinulle :D
 
Kirsti
8.1.2017 20:45:55
Soitin sinulle tapaninpäivänä, sain edesmenneeltä mummulta (isoäidit) viestin.Kerroin, etten ole nähnyt isoäitejäni koskaan, mutta nyt ajatellesani asiaa Mummu oli vanha ja harmaa esiliina päällä, mutta sehän on x-mieheni mummu tosi ihana ihminen hän oli minulle ihan oma mummu. Kiitos taas tulkinnastasi.Lauralle kannattaa soittaa hän on ihanan rauhallinen ja tulkinnat ovat tosi hyviä.Kiitos!
 
Kiitu
25.10.2016 23:56:24
Laura, toivoisin, että olisit paljon useammin TV-lähetyksissä. :) Erityisesti intuitiiviset tulkintasi ovat superhyviä - parasta antia koko Astral-TV:ssä! <3
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus