MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 17 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/137  - Kaikki suositukset
 
ana
13.10.2020 9:48:46
Hei Laura, milloin sinua nähdään ruudussa? Olet auttanut niin monia katsojia. Sinua kaivataan kovin.
 
Leena
9.10.2020 9:28:18
Missä on Laura? Joka aamu olen pettynyt, kun hän ei ole ruudussa. Paras kaikista.
 
Daisy
20.9.2020 22:19:12
En enää katso Astral TV:tä, sinua todella kaivataan takaisin ruutuun. Olethan tulossa takaisin kertomaan tulkintoja ajan tunnelmista ja tulkitsemaan katsojien karttoja.
 
Tuula
10.9.2020 20:48:13
Miksi Laura et ole tulkitsemassa ihmisten karttoja? Tarkistan viikoittain juontovuorot ja petyn, kun nimeäsi ei näy. Tulkintojasi on mielenkiintoista ja avartavaa seurata. Olet saanut erityislahjan!! Toivottavasti pääsemme vielä kuulemaan sinun ihmisläheisiä tulkintojasi
 
Asta Soidinvuo
3.9.2020 11:41:44
Hei. Laura. Eräs juttu tuli mieleen 23.8. videostanne... Moni asia yllätti, kuten myös se, että ette tule ajatelleeksi mainitessanne 'fyysinen, psyykkinen ja henkinen', että 2 jälkimmäistä ovat t a s a n s a m a a s i a ja henkinen puoli on perin laaja-alainen, mutta sana 'psyykkinen' tulee vieras-sanasta. Vertex-oli kiintoisin juttu! Siitä voisitte ker- toa lisää. Kun luette ja kerrotte asioita, on outoa vetää jossakin takaosassa istuvaa, näkymätöntä hen- kilöä juttuun mukaan, joka ei ole varsinaisesti lähetyksessä mukana, vaan jossakin nurkassa 'olemattomana'...
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus