MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 16 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/88  - Kaikki suositukset
 
Ritva
24.8.2019 9:28:08
Kiitos Laura : ) !!! Tärkeää että herättelet ihmisiä ajattelemaan ja tuet jo ajattelevia.
 
Pike
15.8.2019 0:01:11
Hei Laura. Otapa käsiteltäväksi aihe, joka on todella kipeä hyvin monelle vanhemmalle, eli lapset, jotka eivät pidä yhteyttä vanhempiinsa. Mitään ei ole sattunut, mutta ei soiteta eikä kysellä kuulumiaia, eikä vierailla kuin kerran pari vuodessa ja silloinkin hyvin lyhyen aikaa vaikka välimatka on lyhyt. Ystävilläni on samoja ongelmia, olemme syntyneet -50 luvulla ja lapset -70 - -80 luvulla-Kiitos jo etukäteen.
 
Leena Lehto
31.7.2019 8:25:09
En olisi koskaan uskonut, että joku voi kartasta nähdä niin todellisia, elämässäni ilmenneitä piirteitä. Mukavaa oli tietysti, että sain kuulla paljon positiivista, mutta totta sekin oli. Vielä hämmästyttävämpää oli, kun kysyin jotain negatiivista vastaus oli osa mennyttä elämääni juuri sellaisena, kuin se oli ollut. Olen pitänyt astrologiaa humpuukina, mutta pakkohan siihen nyt on uskoa, kun aivan vieras ihminen kertoo koko 80-vuotisen elämäni tärkeimmät asiat. Kiitos. 5 tähteä
 
Leena
31.7.2019 8:24:32
Hei, olipa ihana kuulla, että sinä Laura, ja Osmo Pollari, pidätte yhteislähetyksen. Olen joskus ajatellut, että olisi mielenkiintoista nähdä teidät yhteis lähetyksessä, ja nyt se toteutuu, teillä on jotain "yhteistä". Osmoa en ole kuullut, mutta esittely jo kertoo, on hyvin paneutunut asioihin. Pakko laittaa nauhotus päälle, loppua en kerkeä katsoa suorana. Tulee mahtava lähetys. TERVETULOA MOLEMMILLE. PS. Kiitos aamuisesta lähetyksestä.
 
Leelia
31.7.2019 8:23:11
Olipa mielenkiintoinen lähetys Osmon kanssa, teidän pitää tehdä enempi yhteislähetyksiä, se toimii. Osmokin vapautui loppua kohti.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus