MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 17 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/128  - Kaikki suositukset
 
Susanna
2.8.2020 12:42:07
Uskomaton näkijä!Olen soittanut hänelle muutaman kerran viime vuosina ja hän on tiennyt tulevat tapahtumat lähes päivälleen.Olen ollut ihmeissäni kun Lauran kertoma käynyt toteen.
 
Aila Tammi
28.7.2020 0:26:03
Olet IHANA valopää, osaava ja selkeä sanainen. Iso Kiitos. Sinua on vaikea tavoittaa, mutta en anna periksi, vielä joku päivä onnistun. Voi hyvin, Sinua tarvitaan. T. Aila.
 
uusiaika.
3.7.2020 19:27:21
Hei, Tuliko Lauralle yllätysjuonto??? harmi, kun en kerennyt nauhoittaa, pääsin loppua katsomaan.. Katson aina Lauran juonnot, odotan niitä, sieltä tulee aina asiaa.
 
anna.
20.6.2020 0:19:48
HEI, luin juuri juontovuoroja, ILOKSENI huomasin, että olet enemmän ruudussa,---niitä odotan.
 
lennu.
24.5.2020 20:42:08
Hei Laura, olet ASTRAL TV:n kantava voima. Sinulla on paljon syvällistä tietoa, ja kokonaisvaltaista ymmärrystä, kun tulkitset karttoja, se on niin tärkeää soittajille. Osaat opastaa soittajia myös oikealla elämänmyönteisellä tavalla muutokseen, se menee perille.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus