MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 17 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/105  - Kaikki suositukset
 
marke.
10.1.2020 8:36:11
Kiitos Laura, hyvin selkeästä avaavasta lähetyksestä. Isoja muutoksia varmasti tulee, onhan se jo näkynyt maailmalla, ja mikä koskettaa myös meitä kaikkia. Muutosten mukaan positiivisin mielin. Odotan seuraavia juontojasi, selventämään tulevaa.
 
Ilkka Mikael
4.1.2020 22:08:03
Voimakasotteinen kivien kääntäjä ja huoneitten tuulettaja. Sanasirkka viimeisen päälle. Kuvaavilla ilmauksilla vauhtia antava Milla Magia. Syvällinen tulkinta tärkeälle tulevalle vuodelle. Muutokset näyttävät joka taholla jo olevan megaluokkaa muutenkin. Sekä mikro että makrotasolla. Kovassa on kiipeäminen sille vuoren huipulle joka kukkulan kuningasta odottaa, jos ei jalka vaan lipsahda. Muutama kysymys väliin ja sitten taas seuraavaan huoneeseen. Kyllä jäi pohtimista, mutta tuleepa jännä vuosi. Kiitos tulkinnasta. Laura.
 
Tuija
8.12.2019 19:11:06
Hei Laura, kiitos, että teet työtä Astralilla. Oman kartan kanssa sinua todellakin aamuihin odotetaan tietoa jakamaan ja astroa opettamaan. Olet todellinen asiantuntija, hyvä opettaja. Et itse ylistä itseäsi, vaan niin nöyrästi työtäsi teet. Se on hienoa! Tänään ehdit kertoa Suomen kartasta varsin valaisevia seikkoja. Mahtavaa. Kiitos myös soittajillesi. Heidän tilanteistaan me katselijat opimme. Astro kiinnostaa ja sinä olet syy Astral-tv:n katsomiseen!!! Kiitos Laura ja tervetuloa mahd. usein ruutuun! Ohjelmastasi jää aina hyvä mieli!
 
Virpa Lankinen
8.12.2019 19:09:09
Hei Laura! Operaattori tuli väliimme niin yllättäen, että kiitokset eivät ehtineet mukaan, joten ne tulevat tässä. Olen perin tyytyväinen tulkintaasi. Olin linjoilla tänään toisena soittajana.
 
Helmi helena
2.12.2019 0:51:56
Laura! Olet ilmiö, kertakaikkiaan uskomaton,suorastaan nero ja verpaalinen lahjakkuus.Luonnehdin sinua rehelliseksi ja niin ainutkertasella,kuitenkin empaattisella tavalla suoraselkäiseksi tulkitsiaksi..Olisipas kaltaisiasi enempi..
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus