MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 15 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Olen myös selvänäköinen, mediaalinen ja välitän parantavaa, kohottavaa energiaa. Voin käyttää TAROT­kortteja apuvälineenä mikäli niin haluat. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”.
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/16  - Kaikki suositukset
 
Mariwan baram
1.2.2018 22:41:06
Moi Laura
 
mummeli
18.12.2017 22:18:58
Tule edes joskus takaisin televisioon.Olet selväsanainen ja rehellinen ja ymmärrettävä.
 
Lilli
8.11.2017 12:42:41
Laura on paras, ja niin topakka nainen. Kiitos Laura, olethan jatkossakin ilonamme telkkarissa.
 
Liisa
8.11.2017 12:40:55
Iso Kiitos taas sinulle näistä kahdesta ohjelmasta, olet mahtava tyyppi. Toivon, ja varmasti isojoukko muitakin, että näemme sinut piakkoin Astral-tv:ssä. Liisa Hyvää jatkoa ja tsemppiä elämääsi
 
-T-
24.10.2017 13:34:24
Nyt on kyllä kehuttava Lauraa, vaikkakin ei hänen kykynsä yllätyksenä tullut koska on näkijäsuvusta :) Soitin Lauralle Astral tv:hen joskus tuossa alkukeväästä. Kiinnosti entiset elämät ja vähän tulevaisuus työn/terveyden suhteen.... Laura ei tiennyt musta mitään mutta, se mitä hän kertoi entisistä elämistä, mikä on kytköksissä tähän elämään, meni kyllä nappiin. Itse olen sen jotenkin aina aavistellut, että se asia (mitä en nyt tässä tarkalleen kerro) varmaan aika lailla on mun kohtalo, halusin tai en :) Työjutut meni oikein :o Kyselin, että tulenko olemaan sitten syksyllä vielä samassa paikassa. Laura sanoi, että ei kyllä olis sama paikka, että uusi työpaikka ja loppuvuodesta alkaakin aikamoinen vauhti. Silloin keväällä ajattelin, että saapa nähdä. Tällä viikolla alko se vauhti :D hakemus yhteen paikkaan sunnuntaina, soitto työnantajalta maanantaina ja perjantaina kuulen, että halutaan vakituiseksi.Myös terveydessä meni oikein:) Harmi kun tähän ei voi kirjoittaa enempää :/
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus