MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 16 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/54  - Kaikki suositukset
 
Eila
20.4.2019 14:13:31
Paras! Puhut selkeästi, olen ihan samaa mieltä Marken kanssa! Olisi kiva, jos sinulla olisi koko aamun lähetyksiä useammin.
 
kaija leino
15.4.2019 13:52:07
Hei Laura, Jonotin eilen 13.3. klo 9.30-11.00 numeroosi kertoakseni miten paljon arvostan sanomisiasi ( toivottavasti jonotus on ilmainen , muuten menee kämppä myyntiin ) Olisin myös halunnut kysyä onko mahdollista saada sinulta kirjallisena astrologinen kartta, tilaisin sen lahjaksi pojalleni. Aihetoivomus minulla olisi poikkimenneet ystävyyssuhteet, poikkimenneet parisuhteet on helpompi ymmärtää. KIITOS ... sinua kuuntelisi vaikka kokonaisen päivän jopa kolme !
 
Markke
7.4.2019 19:51:02
Paljon kiitoksia Laura taas kerran. Sinulta saa joka lähetyksessä niin paljon ymmärrystä ja selkeyttä tämän hetken tilanteeseen, ja muutenkin oman elämän hallintaan.
 
eeva kangasmäki 66v työkyvytt, eläkl, hoitsu
7.4.2019 19:47:53
kiitos astral TV. kiitos laura roine, paras asiantuntija. hänellä viisutta, elämänkokemusta,, tietoa kaiksta elämän alueista., ei koskaan puhu soopaa, ennusta diippa -daappa ruusuista tulevaisuutta, jos sitä ei tule olemaan, Rehellinen selkäydintä myöten. Sellaisia ihmisiäö ei enää suomesta löydy muita. Rehellinen. toivoisin, että näkisin telkusta häntä useammin, mutta ymmärrän, kaikilla meillä on muutakin elämää. KIITOS LAURA, OLET PARAS, MAHTAVA! täydet pisteet
 
Ariia
7.4.2019 19:47:18
Ihanan mielenkiintoista, kiitos Laura. Kävin Iiris Roineen luona n. 15 v sitten, koska oli vain vastoinkäymisiä todella kauan. Iiris sanoi että nyt alkaa pitkä hyvä aika ja uskomatonta, näin tapahtui. Nyt 15 ihanaa vuotta takana. Sanoit et, meillä jouskareilla menee hyvin ainakin tämä vuosi, joten hiukan jännittynyt ensi vuodesta. LAURA OLET IHANA. *****
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus