MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 16 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/103  - Kaikki suositukset
 
Tuija
8.12.2019 19:11:06
Hei Laura, kiitos, että teet työtä Astralilla. Oman kartan kanssa sinua todellakin aamuihin odotetaan tietoa jakamaan ja astroa opettamaan. Olet todellinen asiantuntija, hyvä opettaja. Et itse ylistä itseäsi, vaan niin nöyrästi työtäsi teet. Se on hienoa! Tänään ehdit kertoa Suomen kartasta varsin valaisevia seikkoja. Mahtavaa. Kiitos myös soittajillesi. Heidän tilanteistaan me katselijat opimme. Astro kiinnostaa ja sinä olet syy Astral-tv:n katsomiseen!!! Kiitos Laura ja tervetuloa mahd. usein ruutuun! Ohjelmastasi jää aina hyvä mieli!
 
Virpa Lankinen
8.12.2019 19:09:09
Hei Laura! Operaattori tuli väliimme niin yllättäen, että kiitokset eivät ehtineet mukaan, joten ne tulevat tässä. Olen perin tyytyväinen tulkintaasi. Olin linjoilla tänään toisena soittajana.
 
Helmi helena
2.12.2019 0:51:56
Laura! Olet ilmiö, kertakaikkiaan uskomaton,suorastaan nero ja verpaalinen lahjakkuus.Luonnehdin sinua rehelliseksi ja niin ainutkertasella,kuitenkin empaattisella tavalla suoraselkäiseksi tulkitsiaksi..Olisipas kaltaisiasi enempi..
 
ninnu.
27.11.2019 8:02:42
HEI LAURA, odotin niin sinua juontamaan aamun lähetystä, pistin oikein kellon soimaan. Tämä aika on juuri astrologisesti mielenkiintoista aikaa, ja sinä osaat siitä kertoa siitä parhaiten. Toivottavasti paranet pian, jos olet sairas, ja sinut nähdään useimmin ruudussa.
 
Hilkka Fellman
1.10.2019 10:34:34
Harmillista! Odotin todella saavani tulkinnan sinulta ja odotin yli tunnin. Valitettavasti puhelu katkesi yhtäkkiä, heti sen jälkeen kun olin antanut sinulle tietoni, enkä ehtinyt saada minkäänlaista tulkintaa! Oli mahdoton saada enää yhteyttä, olit varattu koko ajan, eikä minulla enää ollut mahdollisuutta odotella enää toista tuntia. Olet miellyttävä ja hieno tulkitsija Hilkka
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus