MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jaana Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit

Jaana Alanumero 434

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet Astrologia, Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa.

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu.

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen.

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja.

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa) ja pariohjaaja. Tällä hetkellä kouluttaudun meedioksi.

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Counselling is also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

 

Suositukset

5/10  - Kaikki suositukset
 
Marke.
2.12.2018 21:54:14
Hei Jaana, oli kiva kuunnella sinua, käytit hyvin aikaasi myös astroiluun, ja annoit uudenlaisia näkökulmia ajankuvasta.
 
Leena
20.11.2018 22:30:47
Hei Jaana, hyvä, kun kerrot menossa olevista astrol.kuvioista, nyt peruuttavista pl:ta, ja miten vaikuttavat. Puhut omalla arkisella arkisella tavallasi, se on helppo ymmärtää. Leno korttitulkinnat hallitset, edellisellä kerralla teit yleisen tulkinnan, tunsin että osui minulle.
 
Tuija
13.11.2018 9:56:15
Ihana Jaana, olet todella hyvä Lenormand - tulkitsija. Uskomattoman tarkasti kerroit monia eri asioita tilanteestani. Sydämellinen kiitos tulkinnasta! Soitan myöhemmin uudelleen.
 
Maitoa ja unelmia
16.8.2018 12:07:34
Hei Jaana. Tämän aamun ensimmäinen pöytä oli kuin minulle tarkoitettu. Olen paininut työkuvioiden kanssa jo jonkin aikaa.....
 
"Sininen Pöllö"
6.8.2018 11:22:29
Lämmin kiitos Sinulle Jaana! Olet erittäin selkeäsanainen tulkitsija. Näköjään kohtaloaan ei voi välttää. Soitin Sinulle ensi kertaa keväällä 2017 ja nyt pari päivää sitten. Molemmista tulkinnoista tein kunnon muistiinpanot ja hämmästelen: samat asiat toistuvat molemmissa tulkinnoissa vähän erilaisesta vinkkelistä katsottuna eli nyt viimeksi kysyin tiettyjä asioita suoraan. Kiitos myös siitä, että avaat suorissa lähetyksissä korttien symboliikkaa. - Tulen kertomaan tänne sitten, kun näkemäsi asiat toteutuvat. Käynnistys on minusta itsestäni kiinni. Kun aika on.....
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus