MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jaana Rusi Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit

Jaana Rusi Alanumero 434

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet Astrologia, Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

 

Suositukset

5/24  - Kaikki suositukset
 
Sari
24.10.2019 9:40:57
Kiitos astrologisen kartan tulkitsemisesta.
 
Ilkka Mikael
1.10.2019 10:33:49
Rauhallinen Jaana latoi "Leonardokortit" pöytään ja tulkkasi minulle miettimistä tulevalle ja antoi suuntia. Vahvistui, miksi tuntuu siltä kuin tuntuu. Kiitos Jaana.
 
Satu
1.10.2019 10:29:47
Kiitos Jaana! Oli todella mukava keskustella. Olet ihana ja sydämellinen tulkitsija. Sanasi osuivat naulan kantaan. Sain sinulta paljon positiivista energiaa ja viisaita neuvoja. Paljon rakkautta ja iso halaus sinulle!
 
Katariina
11.9.2019 23:17:51
Kiitos Jaana lämpimästä, empaattisesta puhelusta ja tulkinnasta. Sain valtavasti positiivista, hyvää ja kannustavaa energiaa sinulta. Edellisen tulkinnan mukainen ajankohta osui oikeaan! Olet ihana tulkitsija ja ihminen :) Suosittelen!
 
Katariina
11.9.2019 23:17:14
Kiitos Jaana lämpimästä ja empaattisesta puhelusta ja tulkinnasta. Sain valtavan paljon positiivista, hyvää ja kannustavaa energiaa sinulta. Edellinen tulkintasi ja vastaus kysymykseeni 2/-19 ja myös ajankohta osuivat oikeaan! Olet sydämellinen ihminen ja tulkitsija :) Suositteluni!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus