MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jaana Rusi Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit

Jaana Rusi Alanumero 434

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet Astrologia, Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

 

Suositukset

5/41  - Kaikki suositukset
 
Teuvo Thure
14.5.2020 12:28:08
Haluan henklökohtaisen kokemuksen perusteella suositella Jaanan hieman erilaista, persoonallista tulkintaotetta. Siimä on hiukka lehtorimaista tietävyyttä ja heti samalla terapeutin syvää inhimillistä älyä ja hoksaavaisuutta, kuin ilmassa väreilemässä ! Jotkut piirit käyttäisivät Jaanasta termiä "sielunhoitaja", täysin oikeutetusti !!
 
Pia
8.5.2020 16:05:01
Kiitti Jaana eilisestä tulkinnasta
 
leena.
3.5.2020 8:48:16
Heippa Jaana, Puhuit niin nätisti, ja selkeästi miten (karmallinen) suhde toimii, ja annoit näkökulmia, kannustavasti soittajalle, joka pohti näitä asioita. Tunnen myös hyvin voimakkaasti, ja intuitiivisestia asioita, ja katson Astraalia, myös sillä silmällä, ja olisin kannustanut samalla tavalla. Soittaja oli varmasti tyytyväinen, se välittyi. Kerroit myös hyvin ja selkokielellä, TÄYSIKUUSTA, kuten aina. Yhdistelmä tulkintoja olisi kiva kuulla. Osaat tulkita joustavasti, toivoa antaen, niinkuin elämä menee.
 
Sirpa Inkilä
1.5.2020 19:09:52
Kiitos Jaana! Nostit minua pois jämähtäneestä ajatusmuodosta! Sain sinulta suuntaviivan minulle ominaiseen toteutumiseen. Lisäksi todensit tulevaisuutta saman suuntaisesti kuin vuosi sitten eräs näkijä, joten se antoi varmistusta ja lohtua. Olet selkeä ja annat rohkeasti suuntia, jotka voi ensin yllättää, mutta jotka tuntuvat tutuilta, koska olin niitä myös aikoinaan ajatellut. Vapputerveisin Sirpa
 
Ritva
22.4.2020 23:44:16
Hei. olet tosi sympaattinen aito soitan joskus sulle , jatka samaan malliin. ritva
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus