MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jaana Rusi Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit

Jaana Rusi Alanumero 434

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet Astrologia, Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

 

Suositukset

5/50  - Kaikki suositukset
 
aamu.
2.8.2020 12:42:36
Hei Jaana, osaat hyvin kertoa astrologiaa, esim. uuden kuun teemoja, ja siihen liittyvien transiittien vaikutukset, se on niin kansantajuista, ja kerrot myös esimerkien kautta, myös pr.kuun energioista osaat kertoa, luonnollisena osana elämään kulkua. Olet paljon kehittynyt.
 
anna.
19.7.2020 11:38:57
Moikkelis Jaana, kiitos hyvästä juonnosta aamulla. nyt tuli asiaa koko ajan ja hyvin kerrottuna. Turhat esittelyt jäi pois.
 
Marjut Karvinen
6.7.2020 9:13:36
Olet hyvä ja sympaattinen tulkitsia .Nyt jään odottamaan käykö ennustukset toteen .
 
Sinikka
1.7.2020 19:10:50
Kiitos Sinulle, Jaana! Olet todellakin viiden tähden tulkitsija niin astrologian kuin Lenormand-korttien saralla. Olet erittäin hyvä asiakaspalvelija; otat maksavan asiakkaan huomioon tämän ehdoilla ja rehellisesti. Vaikka olenkin melko skeptinen povaajien suhteen, koen, että Sinuun voi luottaa. Olet alasi parhaimmistoa. Onnea elämääsi kaikin tavoin.
 
Anna-Liisa Väisänen
21.6.2020 20:56:55
Hei , mielenkiinnolla seuraan lähetyksiä ja tulkintojasi. Kiinnostukseni kohde on nuo sinun Lenormad kortit myös , en ole tuommosia tavannut . Mistä niitä vois ostaa ?
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus