MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jaana Rusi Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit

Jaana Rusi Alanumero 434

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet Astrologia, Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

 

Suositukset

5/34  - Kaikki suositukset
 
Minni
26.2.2020 8:28:33
Hyvä ja selkeä tulkitsija! Tuli taas voimaa ja jaksamista Jaanan ennusteista. Kiitos!
 
Hilkka
7.2.2020 8:46:25
Kiitos Jaana Lenormand-tulkinnastasi 5.2.2020. Se mitä kerroit tästä hetkestä ja menneestä meni täysin nappiin ja mitä näit tulevasta jää nähtäväksi. Olet todella miellyttävä ja taitava, kiitos.
 
Sanna
15.1.2020 10:27:29
Kiitos Jaana tulkinnasta la 11.1. Tuntui, että se osui kohdilleen. Näit epäröintini tulevaisuuden suhteen pitkäaikaisen ihastukseni kanssa ja puit sen sanoiksi. Aloin näkemään asiaa realistisesti ja myönsin itselleni, että hän ei ole pidemmän päälle sopiva minulle. Kiitos hyvästä työstäsi!
 
Lena.
6.1.2020 23:52:53
Heipä hei, Jaana, ja kiitos avaavasta täydenkuun tulkinnasta, Avasit teemaa, niin perusteellisesti, ja selkeästi,--kerroit jokaisen planeetan MERKITYKSEN oppositioon, Samoin erittelit VAHVAN KAURIS STELLIUMIN, vaikutuksen, planeetta planeetalta, se oli mielenkiintoista, ja helppo ymmärtää, mennyttä ja tulevaa. Odotan mielenkiinnolla jatkoa, ja yhdistelmä tulkintoja myös.
 
helena
6.1.2020 23:52:03
Kiitos Jaana. Soitin sinulle masentuneena kysyäkseni leikkausajasta peläten että joudun odottamaan puolivuotta. Sainoit sen tapahtuvan lumenaikaan ja myös ajankohdan jo Joulu-tammikuun aikana. Sain tiedon leikkauksesta muutan viikonpäästä ja leikattiin 31.12. Samantien soittoni jälkeen masennus häipyi kun luotin siihen että ennustuksesi pitää aina paikkansa. Eli ehdin jonottaa vain kaksi kuukautta. Kiitos tuhannesti. Nyt tiedän jatkossakin soittaa aina sinulle jos tarvitsen vastaavia tietoja.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus