MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jaana Rusi Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit

Jaana Rusi Alanumero 434

Astrologi, Lenormand-tulkitsija. Jaana tunnistaa korttien avulla tämän hetkisen tilanteesi ja pystyy tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Empatia, Meedio
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet Astrologia, Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen Lenormand-tulkitsija ja astrologi. Vuodesta 2006 lähtien teen kutsumustyötäni päätoimisesti. Apuvälineinä työssäni käytän ranskalaisia Lenormand-kortteja ja klassista astrologiaa. 

Lenormand-tulkintani ovat elämänläheisiä ja konkreettisia. Korttipöytäni avulla tunnistan tämän hetkisen tilanteesi ja pystyn tukemaan sinua ratkaisun löytämisessä. Kortit eivät pakoita sinua tiettyyn toimintaan, mutta niiden avulla sinun on helpompi kohdata mahdolliset haasteet ja löytää ratkaisu. 

Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetkellesi tehtyyn horoskooppiin. Astrologia ei varsinaisesti ennusta tulevaa vaan näyttää meille, missä mahdollisuutemme ovat ja missä kohtaamme rajoituksia. Astrologia on myös hyvä työväline parisuhteen kartoittamiseen. 

Teen klassisen astrologisen tulkinnan ohella myös horaariastrologisia tulkintoja. 

Olen koulutettu psykologinen neuvoja (Heilpraktikerin für Psychologie, 2009 Berliini, Saksa), pariohjaaja sekä meedio (2018 Helsinki).

Tuen sinua elämänpolullasi vastaamalla vilpittömästi mieltäsi painaviin kysymyksiin. Tulkintojeni päämääränä on auttaa sinua näkemään tilanne rehellisesti ja rohkaista sinua etenemään polullasi.

Readings are also available in English. Gerne berate ich Sie auf Deutsch.

 

Suositukset

5/57  - Kaikki suositukset
 
Elise
24.10.2020 10:42:33
Kiitos Jaana,soitin eilen sinulle astrologia tulkintaa sain,sinun kanssa oli kiva jutella sain selkeitä tulkintoja ja näit asioita joita en kertonut muuttoon liittyen,voin suositella Jaana otan myöhemmin sinuun yhteyttä kiitos vaaka nainen.
 
Pike
12.10.2020 17:25:22
Sinulla on hyvä ja selkeä ulosanti. Toivon kuitenkin, että enemmän ajankohtaisia planeeetta vaikutuksia ja liikkeitä, vähemmän muitten tulkitsijoiden esittelyä.Kiitolsia.
 
Asta
8.10.2020 13:15:02
Kiitos, Jaana! Sain tänään suuren määrän ymmärrystä lisää keskusteltuani kanssasi. Ihmettelin tietämyksesi tasoa, mutta luin juuri kouluttautumisestasi - se ei mennyt hukkaan. En käsitä miten niin tarkasti voi nähdä, se lienee osittain syntymälahja. Kaikki mitä kerroit oli juuri oikeasti niin kuin sanoit. Olin kantanut jossakin määrin syyllisyyttä niistä "mökötyksistä", josko olisivat jotenkin olleet minusta johtuvia, mutta helpotti, kun kerroit sen kuuluneen hänen luonteensa rakenteisiin ja selviytymismekanismeihinsa. On vähän keveämpi olo katsella tulevaisuutta kohti. Kiitos! Jäi hyvä mieli.
 
tarja
23.9.2020 13:10:28
Tiesit sairauteni laadun ja tilanteen vaikka en kertonut sairauteni nimeä. Ikävä asia vain ettei lopullista paranemista ole tiedossa. Mutta sen tiesin toki jo ennestäänkin. Kiitos Jaana tulkinnasta.
 
ymmärrys.
10.9.2020 20:49:22
Hei, kiva kun olet ottanut teemaksesi auringonpaluu kartan, ja tietenkin ne kuun vaiheet. Teilla astrologeillaon jokaisella, omat vahvat teemat. Olette kaikki juontajat kehittyneet juonnoissanne, ja henkisyys näkyy teissä kaikissa. Astral TV, kuuluu uhä useamman katsojan aamuohjelmaan. Tässä terveiset kaikille juontajille. Olen itse, ja moni muukin on löytänyt uuden suunnan, ja valon elämäänsä. KIITOS TEILLE KAIKILLE.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus