MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Eevanoora Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Kirousten poisto

Eevanoora Alanumero 410

Eevanoora on eklektinen noita, astrologi ja Tarot-tulkitsija. Hän käyttää työssään luonnonkristalleja ja yrttejä tuodakseen intentionsa universumin tietoisuuteen. Eevanoora kykenee siirtämään ja muuttamaan energian muotoa sekä tehdä pyyntöjä universumille. Häneltä saa ohjausta arkielämän kaikenlaisiin kysymyksiin ja henkimaailman asioihin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 2 vuotta
Kyvyt Noita/Shamaani/Velho, Empatia
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Hei,

olen 23-vuotias eklektinen noita, astrologi ja tarot-tulkitsija. Luonteeltani olen myötätuntoinen, empaattinen ja lämmin persoona. Minulla on vahva intuitio, jota käytän sekä tarot-tulkinnoissani, että universumin kanssa toimiessani. Luonto on vahvasti läsnä kaikessa harjoittamassani. Teen yhteistyötä kuun eri vaiheiden kanssa, ja kuulla onkin ratkaiseva rooli työssäni.

Olen tiennyt jo hyvin nuorella iällä olevani noita, mutta tieni on avautunut täysin vasta viimevuosina. Kuljen polkuani yksin, kehittyen joka askeleella. Käytän työssäni erilaisia energialatautuneita esineitä, kuten luonnonkristalleja ja yrttejä tuodakseni intentioni universumin tietoisuuteen. Astrologian ja tarot-korttien tulkinnan lisäksi kykenenkin siirtämään ja muuttamaan energian muotoa, manifestoimaan intentiota todellisuuteen ja tehdä pyyntöjä universumille.

Minulta saat ohjausta koskien kaikenlaisia arkielämän kysymyksiä tai henkimaailman asioita, eikä kanssani tarvitse arastella herkkiäkään aiheita. Kanssani keskustellessa ovat kaikenlaiset tunteet tervetulleita, soita minulle rohkeasti niin pohditaan niiden merkitystä yhdessä!

 

Suositukset

1/1
 
JuhaM
26.8.2019 10:52:07
Eevanooralla on voimakas yhteys ala- ja ylämaailmoihin. Hän näkee tulevaa ja tietäsi lähitulevaisuuteen. Hän tuntee elämäntiesi ja sen mitä kannat mukanasi. Hänellä on myös yhteys edellisiin elämiisi. Hän pystyy puhdistaa energiakehostasi sinun arkeasi haittaavia tekijöitä ja toimijoita. Hänellä on suuri sydän.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus